Vacature (Leerling) Doktersassitente

(Leerling) Doktersassitente in Zierikzee

 • Redactie Zierikzee
 • 19-02-2024

(Leerling) Doktersassitente in Zierikzee

(leerling) doktersassitente

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

 • MBO
 • Goes
 • Overige zorgfuncties

Als (leerling) doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en familie die binnenkomen op de Spoedeisende Hulp (SEH). Je ontvangt patiënten en familie, stelt ze gerust en registreert de patiëntgegevens in een geautomatiseerd systeem. Je voert diverse werkzaamheden bij patiënten zelfstandig uit en assisteert de SEH-verpleegkundigen en artsen die werkzaam zijn op de SEH. Daarnaast heb je een spilfunctie in de communicatie naar verpleegkundigen, medisch specialisten, ANIOS, diagnostische afdelingen, poliklinieken, de Acute Opname Afdeling, SEH en overige afdelingen. Op de SEH werken de doktersassistenten in dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.

Dit vragen we

 • een afgeronde opleiding tot doktersassistent (of bereidheid om deze te volgen). Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar een reeds gediplomeerde doktersassistent;
 • klantgerichte en vriendelijke houding richting zowel naar patiënten als naar collega's;
 • samenwerkingsgericht zijn met zowel patiënten als behandelaars;
 • goede communicatieve vaardigheden hebben en proactief, flexibel en stressbestendig zijn.

Wij bieden een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 35: minimaal € 2.279,- en maximaal
€ 3.276,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Als gediplomeerd doktersassistente zijn er doorgroeimogelijkheden naar FWG 40. Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering en een salarisverhoging van 5% in juni 2024.

Als leerling krijg je een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring conform artikel 2.7 2e opleidingen in de zorg en vervolgopleidingen (artikel 7.2.6 CAO-Ziekenhuizen) van de uitvoeringsregeling Inschaling en beloning .

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets.

Dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.


Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij . Te bereiken via telefoonnummer .

Solliciteren


Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.


's Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes


Functie: leerling doktersassitent Startdatum: 18-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3276 - 3276 Uren per week: 36 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:leerling doktersassitent
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2279 – 2279
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. (Leerling) Doktersassitente Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures