Vacature Arbeidskundig Casemanager Taakdelegatie

Arbeidskundig Casemanager Taakdelegatie in Zierikzee

 • Redactie Schouwen-Duiveland
 • 29-01-2024

Arbeidskundig Casemanager Taakdelegatie in Zierikzee

Regiopoortwachters Zuidwest is op zoek naar een Casemanager taakdelegatie die voor onze klanten het verzuimproces ondersteunt en begeleidt conform de werkwijze van Regiopoortwachters.nl.

Jouw belangrijkste taken:

 • Het begeleiden, adviseren en coachen van onze klanten in het kader van Arbodienstverlening.
 • Uitvoeren van verzuimbegeleiding in de vorm van taakdelegatie
 • Actieve sturing op duurzame re-integratie vormgeven, samen met de bedrijfsarts en andere professionals.

Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat met:

 • Bij voorkeur een HBO of MBO+ afgeronde opleiding, (richting (para) medisch of arbeidsbemiddeling / personeelswerk of sociaal juridisch).
 • Afgeronde opleiding tot Casemanager (Taakdelegatie)
 • Werkervaring op het gebied van verzuim en casemanagement.
 • Goede kennis van kantoorsoftware (MS Office).
 • Een klantgerichte instelling, assertief en een proactieve houding.
 • Analytisch en oplossend vermogen, samenwerkingsgericht, en flexibel.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Minimaal 32 uren per week beschikbaar.
 • Woonachtig omgeving Rijnmond.

Een gecertificeerde arbodienstverlener met landelijke dekking en een persoonlijke en regionale benadering. Regiopoortwachters bestaat uit een hoofdvestiging (Regiopoortwachters.nl) en de zogenaamde Regiopoortwachters. De Regiopoortwachters zijn regionale ondernemers die handelen vanuit een bewezen succesvol en gezamenlijk gedragen concept. Zij spreken de (regio)taal van de ondernemer en zijn werknemers. Alle Regiopoortwachters werken vanuit één en dezelfde visie en missie. Korte lijnen, een nuchtere en praktische benadering, problemen daadwerkelijk oplossen, kwaliteit leveren en het beste uit werknemers naar boven halen.

Regiopoortwachter Zuidwest is onderdeel van deze landelijke formule die wordt uitgevoerd door regionale specialisten. Wij bieden deskundigheid rond het hele veld van mens en arbeid. Dat alles in één hand. Hierbij is de arbeidskundig casemanager de vaste contactpersoon voor onze klant. De casemanager vormt samen met de bedrijfsarts en andere specialisten een hecht team.

Wij kennen de regio, bezoeken persoonlijk onze klanten en blijven dat doen. Eén vast aanspreekpunt voor alle vragen. Kennis en betrokkenheid gaan hand in hand. Geen regie of afstand, maar een persoonlijke aanpak.

Wat bieden wij?

Als Casemanager bij Regiopoortwachter Zuidwest kun je rekenen op een werkweek met veel afwisseling, contact met collega's, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een afwisselende functie met een enthousiast team.

Email :


Functie: arbeidskundig casemanager taakdelegatie Startdatum: 28-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Regiopoortwachters.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:arbeidskundig casemanager taakdelegatie
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Regiopoortwachters.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Arbeidskundig Casemanager Taakdelegatie Regiopoortwachters.nl 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures