Vacature Docent Engels

Docent Engels in Zierikzee

  • Over Pontes
    • Missie & Visie

Docent Engels, 2e gr. bevoegd of in opleiding

Vind jij het leuk om leerlingen vaardiger te maken in een moderne vreemde taal? Om leerlingen iets bij te brengen over de Engelssprekende wereld en de verschillende culturen die daarbij horen? Om je creativiteit in te zetten bij het maken van lesmateriaal? Dan zoeken we jou!

op het Lyceum te Zierikzee hebben wij met ingang van het nieuwe schooljaar een vacature voor
Docent Engels, 2e graads bevoegd of in de afrondende fase van de opleiding

Je lessen zullen vmbo, mavo, havo, vwo onder- en bovenbouw zijn. In de les werken we met New Interface. Met het oog op ons nieuwe onderwijsconcept "met jouw talent vooruit" is er ook ruimte voor het ontwikkelen van eigen materiaal. Je werkt vrij zelfstandig, maar tussen de bedrijven overleggen we vrij regelmatig binnen de sectie.

Een nieuwe start in een splinternieuw schoolgebouw! Daarnaast een nieuw onderwijsconcept dat gericht is om leerlingen uit te dagen en te streven naar meer. Dat is onze school. Dat is het Lyceum.

Benieuwd naar deze vacature? Klik op 'Meer informatie' en we vertellen je alles over deze functie!
Direct solliciteren via Meesterbaan?

Functie:docent engels
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pontes Scholengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Docent Engels Pontes Scholengroep 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures