Kijk eens binnen bij een duurzaam huis tijdens de thematours in Schouwen-Duiveland

Kijk eens binnen bij een duurzaam huis tijdens de thematours in Schouwen-Duiveland

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Schouwen-Duiveland en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Anniek Rijksen heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-08:  SCHOUWEN-DUIVELAND – Waar komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van een woning? Huiseigenaren Margreet, Eric en Mieke uit Schouwen-Duiveland hebben daar ervaring mee en delen graag hun tips met anderen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 10 maart om 10:00 uur bij Margreet en op 14 maart om 19:30 uur bij Eric en Mieke voor uitleg en een rondleiding door hun verduurzaamde huizen. Aanmelden kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.

Tijdens een thematour geven huiseigenaren een rondleiding door hun woning en vertellen zij meer over een duurzaam thema, bijvoorbeeld over aardgasvrij wonen of isoleren met natuurlijke materialen. Zo krijgen bezoekers de kans om duurzame maatregelen in de praktijk te zien en al hun vragen te stellen aan de bewoners. Beide thematours in Schouwen-Duiveland gaan over isoleren met natuurlijke materialen, waarbij bezoekers op 10 maart welkom zijn bij Margreet en op 14 maart bij Eric en Mieke.

Aanmelden voor thematour

Inschrijven voor deze of andere thematours kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/thematours. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over de Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 133 gemeenten en provincies..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Anniek Rijksen.

Deel dit bericht:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Schouwen-Duivelandkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Kijk eens binnen bij een duurzaam huis tijdens de thematours in Schouwen-Duiveland

Nog meer externe nieuwsberichten