Vacature Klantadviseur Lokale Bankhal

Klantadviseur Lokale Bankhal in Zierikzee

Functieomschrijving

Als Klantadviseur Lokale Bankhal ben je hét aanspreekpunt van de Rabobank. Je gaat de klanten aan de balie en telefonisch helpen met alle vragen over de bankzaken en verzekeringen. Zo heb je het beste van 2 werelden, face tot face én telefonisch. Zie jij het al helemaal voor je. Lees dan gauw verder!

Wat bieden wij jou
 • v.a. € 15,03 excl. relevante werkervaringsjaren;
 • Vergoeding voor o.a. thuiswerken en een 13e maand;
 • Je werkt hybride, zowel thuis als op locatie;
 • Minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week;
 • De opdracht is min. 1 jaar met optie een contract;
 • WFT en andere cursussen om jezelf te ontwikkelen;
Wie ben jij

Als KlantadviseurLokale Bankhal ben je vooral creatief en probleemoplossend bezig. Je bent servicegericht ingesteld. Je durft vragen te stellen en de klant daarop een passend antwoord te kunnen geven. Dit doe je zowel telefonisch als aan de balie. Een afwisselende en veelzijdige functie. Verder is het belangrijk dat je:

 • minimaal een mbo-diploma 4 op zak hebt;
 • de Nederlandse taal in woord & geschrift beheerst en woonachtig in Nederland bent;
 • snel kunt schakelen tussen diverse systemen;
 • bereid bent om binnen 1  jaar na indiensttreding het diploma WFT Basis en het diploma WFT Schade Particulieren te behalen;
 • 11 tot 16  weken volledig betaalde training kunt volgen. De eerste 4 weken zijn fulltime. De andere weken op de afgesproken contract uren.
Wat ga je doen

Als Klantadviseur Lokale Bankhal ben je het eerste face-to-face-aanspreekpunt voor dagelijkse bankzaken voor bestaande en nieuwe klanten. Je zorgt voor een warm welkom, luistert goed en weet je in te leven in de situatie. Je adviseert de klanten en zorgt ervoor dat zij hun bankzaken zoveel mogelijk zelfstandig en online kunnen regelen.

Een gemiddelde werkdag

Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-do lijst staat? Het kan zijn dat je de ochtend staat opgesteld voor de telefonie. Je pakt de telefoon op en beantwoordt vol enthousiasme de klantvragen. In de middag ga je aan de slag met de werkachterstand en bel je de klanten die online een aanvraag hebben gedaan. De volgende dag sta je in de bankhal, hier ontvang je onze klanten en beantwoordt hun vragen over betalen, sparen en verzekeren. Ook ondersteun je ze bij het gebruik maken van onze online-mogelijkheden. Tussendoor heb je nog een overleg met het marktteam en ga je samen plannen maken en acties opzetten hoe je het verschil gaat maken in het werkgebied van jouw regio.

Waar ga je werken

Dit werk ga je doen vanuit de gebouwen van de Rabobank. De lokale banken van Rabobank zijn verspreid over Nederland. We kijken samen wat de dichtstbijzijnde locatie is voor jou. Met name zoeken we nu in de regio Zuid West Nederland; Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Goes, Oosterhout, Roosendaal, Terneuzen, Vlissingen, Zierikzee en Zundert.

 • Rabobank wil bijdragen aan positieve veranderingen en zet zich in voor een duurzamere, inclusieve samenleving. Samen met klanten en leden, maar ook met hun producten, kennis en netwerken kan aan een betere wereld voor toekomstige generaties gewerkt w
Sollicitatie

Wil jij graag aan de slag als Klantadviseur Lokale Bankhal? Solliciteer dan via de knop. De eerstvolgende startdatum is 1 juli a.s. De deadline om je voor te stellen is uiterlijk 29 mei a.s.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:financieel klantadviseur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via regionaalrecruitment.kcc@tempo-team.nl of 06- 23 90 40 39. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Klantadviseur Lokale Bankhal Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures