Vacature Marketing Strateeg

Marketing Strateeg in Zierikzee

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is ons kantoor gesloten. We zijn telefonisch niet bereikbaar.

 • Over ons
  • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Vacature
Marketing Strateeg

Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in de marketing en je weet hoe het werkt. Je hebt graag de touwtjes in handen en bent niet bang om een sturende rol aan te nemen. Je bent op zoek naar meer vrijheid en beschikt over het inzicht om die vrije ruimte in te vullen. Met creatieve ideeën, vernieuwende plannen en eigen initiatief. Je ziet het als een uitdaging om voor elke klant de juiste strategie te bepalen en de gestelde doelen te bereiken. Achteroverleunen doe je niet, liever ben je proactief bezig om mogelijke kansen te onderzoeken.

Jouw rol als Marketing Strateeg bij Vollan

Je gaat aan de slag in een klein team waarin we samenwerken aan uiteenlopende opdrachten. Als strateeg geef jij de richting aan, maar je staat altijd open voor inbreng van collega's en je gaat kritische vragen niet uit de weg. Je vindt het leuk om de strategie samen met je collega's uit te voeren en waar nodig op tijd bij te schaven. Door de korte lijntjes kun je jouw ideeën direct in de praktijk brengen.

Je blijft jezelf uitdagen en gaat voor iedere dag beter. Dat is geen loze kreet, maar hoe we werken bij Vollan. We nemen verantwoordelijkheid en kunnen op elkaar vertrouwen, zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Met jouw ervaring ben je helemaal thuis in

 • Strategische vraagstukken
 • E-mailmarketing en het uitdenken van marketing automations
 • Social media campagnes die niet stoppen bij een eenmalige campagne die een week draait
 • SEO om klanten beter vindbaar te maken dan hun concurrenten
 • SEA op basis van de doelstellingen en budgetten
 • En de benodigde tools hiervoor, waaronder Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, SE Ranking en ActiveCampaign

Groeien bij Vollan

Als Marketing Strateeg kun je niet achteroverleunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je de klant kunt helpen door in te spelen op de laatste ontwikkelingen en trends. Daarom ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe designtrends en denk je na over wat voor welke klant mogelijkheden biedt. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Solliciteren als Marketing Strateeg bij Vollan

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

Functie:marketing strateeg
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Marketing Strateeg Vollan 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures