Vacature Medepresentatoren

Medepresentatoren in Zierikzee

De vrijwilligers van Radio SD zoeken collega's!

door Jan Blom | feb 2, 2024 | Programmaberichten

• Ben jij bekend met het nieuws en nieuwtjes van het eiland en lijkt je het leuk wat bij de radio te doen. Meld je dan aan en maak samen met een leuke club mensen radio!

• De makers van INFO en Weekendmagazine zoeken medepresentatoren. Zie jij jezelf wel achter de microfoon? Ben je in staat om informatie van de redactie pakkend te brengen? Zeggen ze weleens dat je een prettige stem hebt? Nou, dan willen we die ook wel horen? Ook nieuwe presentatoren worden door ervaren presentatoren bij de hand genomen.

Mocht je zelf geen belangstelling hebben, maar wel iemand weten uit je netwerk: we houden ons aanbevolen. Schroom dus niet om die persoon op de hoogte te stellen en uit te nodigen om te reageren ( ).

Telefoon :

Website : www.radiosd.nl

Bestuur:
Algemeen:Functie:medepresentatoren
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Radio-omroep Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Medepresentatoren Stichting Radio-omroep Schouwen-Duiveland 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures