Vacature Penningmeester

Penningmeester in Zierikzee

Wil je je actief en zinvol inzetten voor de Schouwen-Duivelandse gemeenschap en een dementievriendelijker gemeente? Kom dan ons bestuur versterken! We komen graag in contact met ervaren bestuurders met een netwerk op Schouwen-Duiveland en affiniteit met zorg- en maatschappelijke organisaties, gemeente en financiële zaken en fondsen.

Wij zijn op zoek naar een penningmeester en twee algemeen bestuursleden.

Van diverse leden van het bestuur van het Odensehuis loopt binnenkort de zittingstermijn af en dat geeft ruimte aan een nieuwe bestuursleden. En dat is bepaald geen saaie job! Als bestuurslid draag je actief en praktisch bij aan deze innoverende voorziening voor ouderen die georganiseerd wordt door vrijwilligers, deelnemers, coördinator en assistent coördinator samen. Je maakt veel mogelijk en staat vooraan bij actuele ontwikkelingen in de ondersteuning aan mensen van wie het brein niet meer zo goed werkt als voorheen (wat ons allemaal kan overkomen!)).

Het bestuur bestaat uit minimaal 5 leden: , secretaris, penningmeester en 2 algemeen bestuursleden. Wij zijn een vrijwillig bestuur en werken nauw samen met de coördinator, de assistent coördinator (dit zijn betaalde functies) en de vrijwillige medewerkers. De werksfeer is open, inspirerend en enthousiast, met korte communicatielijnen. Het bestuur en de coördinator vergaderen 6x per jaar en zijn gewend overdag te vergaderen. De werkzaamheden voor het Odensehuis Schouwen-Duiveland vragen van bestuursleden een tijdsinzet van minimaal 1 dagdeel per maand naast de bestuursvergaderingen .


Telefoon & E-mailFunctie:penningmeester
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Odensehuis Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Penningmeester Stichting Odensehuis Schouwen-Duiveland 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures