Vacature Reachtruckchauffeur

Reachtruckchauffeur in Zierikzee

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een bekende groothandel die al jaren talloze horecagelegenheden voorziet van de mooiste producten. Dankzij actief ondernemerschap hebben zij inmiddels een breed klantenbestand opgebouwd, bestaande uit ruim 25.000 hotels, restaurants, cafés, zorginstellingen en (sport)kantines. Van A-merken tot huismerken, bij onze opdrachtgever hebben de klanten keuze uit een assortiment van meer dan 50.000 kwalitatieve producten. Ze zijn dus van alle markten thuis en zorgen ervoor dat de producten op respectvolle wijze bij de klant worden bezorgd!

Wat ga jij doen?

Als Reachtruckchauffeur heb je bij onze opdrachtgever een breed takenpakket. Jouw hoofdtaak als Reachtruckchauffeur is het besturen van de reachtruck. Denk hierbij aan het vervoeren van binnengekomen goederen binnen het magazijn en het in de stellingen plaatsen van de producten. Dit doe je uiteraard op een efficiënte maar veilige manier. Daarnaast ben je als Reachtruckchauffeur verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen voor transport. Zo zorg je ervoor dat de uitgaande goederen tijdig klaar staan voor transport en help je de chauffeur waar nodig met het laden van de bakwagens of vrachtwagens. Daarnaast ben je bereid om als Reachtruckchauffeur te helpen in het magazijn waar nodig. Dit houdt in dat je orders gereed maakt en bijbehorende pakbonnen controleert. Als de order eenmaal gereed is, controleer je deze op kwaliteit én kwantiteit. Tot slot zorg je ervoor dat het magazijn tip top in orde is. Jouw collega's komen namelijk, net als jij, graag terecht in een schone werkomgeving. 

Werkdagen: maandag t/m vrijdag, roulatie op zaterdag

Werktijden: De dagdienst begint om 05:30 uur of 08:00 uur, de middagdienst om 13:00 uur en de nachtdienst om 21:00 uur. Verdeeld over 5 werkdagen in de volledige week. Bij het werken in wisseldiensten kunnen de toeslagen oplopen tot wel 28%.

Ben jij de Reachtruckchauffeur die wij zoeken?

Heb jij affiniteit met de horeca en weet voel jij je als een vis in het water op de reachtruck? Laat het ons dan snel weten door te bellen naar 076 303 7777 of mail je CV en motivatie naar breda@iqselect.nlFunctie:logistiek medewerker, Reachtruckchauffeur
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via breda@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Reachtruckchauffeur IQ Select 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures