Vacature Servicemonteur Zonnepanelen

Servicemonteur Zonnepanelen in Zierikzee

Servicemonteur Zonnepanelen

Zierikzee

38 uur

 • Salarisindicatie: € 2.447 - € 3.956

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en gepassioneerd door duurzame elektrotechniek? Bezit jij diepgaande kennis van zonnepanelen en heb je ervaring met het onderhouden en oplossen van storingen aan deze systemen? Als jij energie krijgt van tevreden klanten die dankzij jou zelf stroom blijven opwekken, dan zoeken wij jou als onze nieuwe Servicemonteur Zonnepanelen.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Servicemonteur Zonnepanelen

Als Servicemonteur Zonnepanelen bij de Saman Groep begin je elke werkdag met een duidelijke missie: het waarborgen van de optimale prestatie en betrouwbaarheid van zonnestroomsystemen voor onze klanten. Je dag begint met het zorgvuldig doornemen van je planning, waarbij elke opdracht, van routinecontroles tot complexe storingen, jouw expertise en aandacht vereist. Bij de klant thuis controleer je niet alleen de zonnepanelen, maar inspecteer je ook zorgvuldig de bekabeling en aansluitingen op de omvormer. Je voert diverse metingen uit en registreert je bevindingen nauwgezet, zodat we altijd een duidelijk beeld hebben van de staat van onze installaties.

Je werkzaamheden zijn gevarieerd en uitdagend. Na een routinecontrole in de ochtend, kan je middag gevuld zijn met het oplossen van technische problemen waarbij je soms firmware-updates moet uitvoeren of de systeemconfiguratie moet aanpassen om de prestaties te verbeteren. Communicatie is hierbij cruciaal; je hebt regelmatig overleg met de werkvoorbereider om complexe vraagstukken te bespreken en samen tot de beste oplossingen te komen. Je expertise maakt jou tot een onmisbare schakel in ons team en zorgt ervoor dat je zelfstandig complexe problemen kunt oplossen en daarbij de kwaliteit van onze dienstverlening continu verbetert.

Aan het einde van je dag, wanneer je een recent geïnstalleerde zonnestroominstallatie controleert, zorg je ervoor dat alles perfect functioneert. Jouw grondige inspecties en het vermogen om elk detail van een installatie te beoordelen, dragen bij aan ons streven naar de perfecte klantbeleving. In jouw rol heb je niet alleen te maken met technische uitdagingen maar ook met het bieden van uitzonderlijke klantenservice. Je adviseert onze klanten over hoe ze hun duurzame energieoplossingen kunnen optimaliseren en ondersteunt ze bij elke stap. Jouw deskundigheid en klantgerichtheid leiden tot een hoge klanttevredenheid en zijn van vitaal belang voor het succes van onze missie om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen.

Dit ben jij

 • Je hebt een achtergrond in de elektrotechniek (minimaal NEN3140VP);
 • Je beschikt over diepgaande kennis van en ervaring met zonnestroomsystemen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur ook van VCA-VOL;
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en bent uitstekend in het oplossen van technische problemen;
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht, en je werkt gestructureerd;
 • Je bent ambitieus, leergierig, en een echte teamspeler.

Dit ga je doen

Als onze Servicemonteur Zonnepanelen ligt jouw focus op het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan zonnestroominstallaties. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de werking en betrouwbaarheid van onze producten. Je voert periodieke controles uit, lost storingen op, en je zorgt voor een professionele oplevering van elk project. Jouw werk draagt direct bij aan de tevredenheid van onze klanten en ondersteunt onze missie voor een duurzamere wereld.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:servicemonteur zonnepanelen
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2447 – 3956
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Servicemonteur Zonnepanelen Saman Groep 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures