Vacature Timmerman

Timmerman in Zierikzee

;

Kom werken bij Quant

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. De oude-/monumentale panden in Zierikzee en omgeving zijn een uitdaging voor iedere ambachtelijkemetselaar of timmerman . Wij bieden afwisselend werk in een goede en collegiale sfeer met uitzicht op een vast contract.

Heb je hart voor traditioneel timmerwerk/metselwerk? Neem voor meer informatie contact met ons op: of bel

Ben jij geïnteresseerd in vacatures in de bouw en zoek je naar een uitdagende functie in Zeeland? Bij Bouwbedrijf Quant vind je altijd een leuke vacature voor een bouwvakarbeider in Zeeland. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. De oude-/monumentale panden in Zierikzee en omgeving zijn een uitdaging voor iedere ambachtelijke metselaar of timmerman. Met onze bouwvacatures bieden we afwisselend werk in een goede en collegiale sfeer met uitzicht op een vast contract. Werken in de bouw bij ons betekent je vaardigheden ontwikkelen in een dynamische omgeving. Of je nu een ervaren bouwvakarbeider bent of net begint in de bouw, wij hebben de perfecte vacature voor een bouwarbeider voor jou. Onze vacatures in de bouw variëren van gespecialiseerde taken tot algemene bouwwerkzaamheden, en bieden zowel persoonlijke als professionele groei.Functie:timmerman
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Quant Zierikzee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Timmerman Bouwbedrijf Quant Zierikzee 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures