Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Zierikzee

Ben jij een enthousiaste duizendpoot met een glimlach? Heb je een passie voor telecom en help je graag mensen met al hun vragen over internet, televisie en telefonie? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou! Delta Fiber is op zoek naar een vriendelijke en zelfstandige klantadviseur voor onze winkel in het prachtige Zierikzee met een startsalaris van €13,62!

Wat bieden wij jou
  • Bruto €13,62 per uur!
  • Tijdelijk 6 maanden met uitzicht op verlenging
  • Jij wordt het gezicht van de winkel in Zierikzee!
  • Bonus sales
  • Station Goes naar locatie maar 40 minuten reistijd
  • Altijd weekend van zondag tot en met dinsdag
Wie ben jij

In het zonnige Zierikzee schitter jij als klantadviseur bij Delta Fiber. Met een warme glimlach en passie voor telecomproducten verwelkom jij klanten met open armen. Je bent niet alleen klantvriendelijk maar ook leergierig, altijd klaar om je kennis te vergroten. Zelfstandig en verantwoordelijk draait jij straks je shifts. Jij de stralende ster in de Delta Fiber winkel, waar technologie en vriendelijkheid samenkomen voor een unieke klantbeleving.

Wat ga je doen

In de winkel van Delta Fiber ben jij het stralende middelpunt. Je staat klanten te woord met een glimlach en geeft hen advies over hun huidige pakket. Daarnaast help je hen bij het aansluiten van nieuwe diensten, begeleid je bij de installatie van telefoons, en beantwoord je vragen met betrekking tot alle ins en outs van onze services. Met jouw vriendelijke benadering weet je klanten niet alleen te helpen, maar ook een positieve ervaring mee te geven.

Je wordt volledig ingewerkt door een senior binnen het team, om uiteindelijk dus lekker zelf aan de slag te gaan.

Waar ga je werken

Je bent beschikbaar van woensdag tot en met zaterdag, en werkt 7,5 uur per dag. In totaal kom je uit op een werkweek van 30 uur. Je staat er niet alleen voor, maar draait wel zelfstandig jouw shift in de winkel in Zierikzee. Het is dus belangrijk dat je goed en serieus te werk kunt gaan en eigen verantwoordelijkheid durft te nemen.

De functie staat tijdelijk open voor 6 maanden, maar bij de juiste cijfers mogelijkheid op verlenging.

  • Reiskosten €0,21km
Sollicitatie

Heb jij zin om deel uit te maken van het Delta Fiber team en Zierikzee nog mooier te maken met jouw stralende persoonlijkheid? Solliciteer dan nu! Solliciteer via de sollicitatiebutton of stuur je CV en motivatiebrief naar delta@tempo-team.nl of bel naar 0113-308120. en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in onze winkel. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

STARTDATUM IN OVERLEG

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Verkoopmedewerker
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Verkoopmedewerker Tempo-Team 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures