Vacature Verzorgende 2

Verzorgende 2 in Zierikzee

Standplaats: Zierikzee
Uren per week: 20 - 24 uur
Opleidingsniveau: MBO 2
Solliciteren vóór: 31 december 2024
Organisatie onderdeel: Zorg Thuis
Vacaturenummer: 693

Wij zoeken voor ons team Zierikzee en team Brouwershaven een

Verzorgende 2

Solliciteren?

Klik op de knop rechts op de pagina.

Neem jij een bak ervaring mee als doorgewinterde Verzorgende 2 of ben je nog aan het begin van je loopbaan? Kom werken in de Thuis Zorg in ons Team Zierikzee!

Jouw toekomstige werkplek

Team Zierikzee Stad en Team Zierikzee Brouwershaven zijn werkzaam in het middengebied van Schouwen- Duiveland; Zierikzee en de omliggende dorpjes eromheen. Beide teams werken nauw samen met elkaar. Het werk binnen de thuiszorg doet vaak een beroep op je inlevingsvermogen en creativiteit. Zo kom je bij mensen thuis die wonen in oude historische gebouwen of kom je op de mooiste afgelegen boerderijtjes midden in de polder, waar je soms een halve eeuw terug gaat in de tijd! Denk hierbij ook aan schitterende zonsopkomst of zonsondergang waar je tijdens je route tussendoor van kunt genieten! Team Zierikzee Stad bestaat uit twaalf collega's en Team Zierikzee Brouwershaven bestaat uit zestien collega's. Het kantoor is gelegen in Borrendamme. Je komt terecht in een hechte groep collega's die graag buiten de werkuren een (vrijwillig) teamuitje plannen.

Werken als Verzorgende 2

Als Verzorgende in de thuiszorg ben je van grote waarde en ondersteun je zelfstandig onze cliënten bij de dagelijkse zorg. Denk aan lichamelijke verzorging zoals aan- en uitkleden en hulp bij steunkousen. Ook slaan wij bij Allévo het praatje niet over en gaan we voor een glimlach op het gezicht van de cliënt.

Jij maakt onderdeel uit van een team verzorgenden en verpleegkundigen en samen met je collega's maak je afspraken over het verlenen van kwalitatief goede zorg bij de cliënt.

Dit zoeken we in jou

  • Een diploma verzorgende 2 of een soortgelijke opleiding. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan horen we graag van jou!
  • Een eigen auto ter beschikking

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een contract voor onbepaalde tijd (met twee maanden proeftijd)
  • Salaris conform VVT FWG 30 (met Plus module)
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij CZ
  • Reiskostenvergoeding


Functie:verzorgende 2
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Verzorgende 2 Allévo 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures