Vacature Algemeen Kinderarts

Algemeen Kinderarts in Zierikzee

Algemeen

27 tot 36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

In verband met vervanging en tijdelijke uitbreiding is de vakgroep Kindergeneeskunde op zoek naar een enthousiaste waarnemend allround .

Wat ga je doen?
Als allround ligt jouw focus op de patiëntenzorg op de polikliniek, in de kliniek en het verrichten van diensten. De verhoudingen binnen de vakgroep en het ziekenhuis zijn goed en de lijnen zijn kort. De kinderafdeling is een dynamische afdeling met 20 plaatsingsmogelijkheden voor kinderen en moeders van pasgeborenen. Gezinsgerichte zorg staat hoog in het vaandel.

De vakgroep Kindergeneeskunde bestaat uit 8 gedreven en die de kindergeneeskunde in de volle breedte van het vak bedrijven. De vakgroep Kindergeneeskunde is werkzaam binnen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. De poliklinieken bevinden zich op 4 locaties, namelijk Dirksland, Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. Bij CuraMare kan jong en oud dag en nacht rekenen op persoonlijke en passende zorg. Thuis, in het ziekenhuis en op één van de behandel- en woonzorglocaties. CuraMare is een grote zorgaanbieder voor Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland en werkt nauw samen met zorgverleners in de regio.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS-regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een contract van 0,6 fte voor de duur van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract! Je treedt in dienst bij Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een zeer collegiaal en hecht team.
 • Een prettige en veilige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs

CuraMare als jouw werkGEVER
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met , , via . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:algemeen kinderarts
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:27 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Algemeen Kinderarts CuraMare 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures