Vacature Activiteitenbegeleider Muziek

Activiteitenbegeleider Muziek in Zierikzee

Standplaats: Schouwen-Duiveland
Uren per week: 12 - 16 uur
Opleidingsniveau: mbo 4
Sluitingsdatum: 09 februari 2024
Vacaturenummer: 803

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Met jouw engelenstem of muziekinstrument weet jij als activiteitenbegeleider de bewoners, familie, vrijwilligers en het zorgteam geënthousiasmeerd te houden om samen het welzijnsprogramma op het gebied van muziek uit te voeren! Ben jij deze AB'er die wij zoeken?

In deze functie heb je geen vaste standplaats. Je komt op alle vier de locaties op Schouwen Duiveland. Borrendamme en Zierik7 zijn locaties in Zierikzee, in 't Opper is een locatie in Bruinisse en de Duinen van Haamstede, ja je raadt het al, in Burgh Haamstede.

Deze locaties bieden verschillende soorten zorg, denk hierbij aan mensen die intensieve zorg nodig hebben maar wel zelfstandig wonen. Ook mensen met dementie wonen op deze locaties. Eigenlijk kom je alle soorten ziektebeelden tegen.

Als activiteitenbegeleider organiseer je individuele en kleinschalige groepsactiviteiten, waarbij je uitgaat van de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Samen met het zorgteam en de bewoners zorg je voor passende muzikale activiteiten. Verder ben jij zelfstandig en onderhoud je goed contact met bijvoorbeeld basisscholen, de muziekschool, zangers etc. Jij kunt muziek activiteiten goed afstemmen op het individu, maar ook in groepsverband in onze buurtkamers.

De werkdagen zijn voornamelijk doordeweeks (met spontane activiteiten daarbuiten). Enige flexibiliteit is daarom gewenst!

Als jij komt werken bij Allévo dan krijg je er circa 1600 collega's bij, korting op je aanvullende zorgverzekering bij de CZ en genoeg doorgroeimogelijkheden! Ook is er een gezellige personeelsvereniging waar je lid van kunt worden.

Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de richting van muziek of MMZ, SPW of vergelijkbaar. Een diploma waarmee jij bovenstaande kunt uitvoeren? Solliciteer dan ook zeker! We komen graag in contact.

Wat mag jij van ons verwachten

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een overeenkomst voor 12 - 16 uur per week;
  • Salaris conform VVT FWG 35 bij een fulltime dienstverband maximaal € 3.177,10 bruto per maand;
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Korting op je aanvullende verzekering bij de CZ;
  • Reiskostenvergoeding.

Rita van Gemeren (coördinator Welzijn) kan al jouw vragen beantwoorden via of per mail naar .

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures? Stel je vragen aan onze recruiter via telefoonnummer of per mail naar .Functie:activiteitenbegeleider muziek
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:12 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Activiteitenbegeleider Muziek Allévo 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures