Vacature AML Analist

AML Analist in Zierikzee

Over de functie

Een Anti-Money Laundering (AML) analist is iemand die ervoor zorgt dat een bedrijf geen geld witwast of betrokken raakt bij financiële misdaden. Ze onderzoeken financiële transacties, beoordelen risico's, en rapporteren verdachte activiteiten aan de autoriteiten. Het doel is om te voldoen aan de wetten en regels die zijn ontworpen om financiële criminaliteit te voorkomen. Ze spelen een belangrijke rol in het handhaven van eerlijke en legale financiële praktijken

Functie eisen

Wij streven naar:

  • Minimaal afgeronde hbo/wo-opleiding;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van AML en compliance, bij voorkeur binnen de financiële sector.
  • Wenselijke certificaten is een pré
  • Analytisch denkvermogen en juridisch inzicht.
  • Integriteit, ethiek en probleemoplossend vermogen.

Over het bedrijf

Maandag® werkt samen met belangrijke partners, zoals grote banken, verzekeraars en internationale bedrijven in voedsel, engineering en zuivel. Deze samenwerkingen bieden kansen voor professionals om betrokken te zijn bij interessante projecten en zich te ontwikkelen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de AML Analist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Accountants
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 6000
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via feroz.banda@maandag.nl of 06 23 85 41 33. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. AML Analist Maandag 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures