Vacature Spraakmakers

Spraakmakers in Zierikzee

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Vragen Neem contact met ons op

"Dementie vergt deskundigheid op dat gebied. Maar ik heb ontdekt dat je de deskundigheid ook in jezelf naar boven kunt halen. Om te leren voelen wat iemand nodig heeft. Leren meebewegen in wat er nù is. Het is een heel mooie dans die je samen doet.

"

NPO Radio 1 besteedde onlangs in het programma Spraakmakers, een uitzending over dementie. We waren blij verrast dat onze Locatie De Wieken in een van de verhalen over dementie werd genoemd. Een prachtig compliment voor onze medewerkers en de liefdevolle zorg die zij verlenen.


Uitzending gemist? Echt de moeite waard om terug te luisteren: https://www.nporadio1.nl/spraakmakers/onderwerpen/480812-spraakmakers

Contact

Eilandzorg Schouwen-Duiveland
t.


Functie:spraakmakers
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Spraakmakers Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures