Vacature Backend Developer

Backend Developer in Zierikzee

Over ons

 • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Backend developer

Als backend developer werk je samen met backend en front-end developers, een designer en de product owner volgens de Scrum methode. Samen met je teamgenoten ben je betrokken bij het hele ontwikkeltraject. Van de architectuur tot de daadwerkelijke implementatie en oplevering. Daarna draag je bij aan de verantwoordelijkheid voor de optimalisatie en doorontwikkeling van een applicatie of API.

Jouw rol als backend developer

Samen met je teamgenoten bouw je mee aan de beste oplossing voor de klant. Je werkt mee aan applicaties, koppelingen en API's. Repetitief werk? Dat proberen we te voorkomen. Je bouwt steeds weer andere dingen. Bij de ontwikkeling van onze business software Clientbox en DNS management software ctrlDNS draag je structureel bij aan verbeteringen van de gebruikerservaring en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Als backend developer weet je alles van PHP of vergelijkbare programmeertalen en heb je uitgebreide ervaring met HTML, CSS en Javascript. Om je een idee te geven van de principes, tools en programmeertalen die we in het team hanteren hebben we ze voor je op een rij gezet. We noemen dit lijstje 'ons gereedschap'.

 • We zoeken een collega die 24 tot 40 uur bij ons op kantoor in Zierikzee aan de slag gaat.
 • Om thuis te kunnen werken als dat een keer fijner of nodig is, krijg je een Macbook tot je beschikking.
 • Tussen de middag halen we vers brood, dekken we de tafel en eten we gezamenlijk de door Vollan verzorgde lunch.
 • We dragen zorg voor je pensioen, we hebben een PMO en WIA regeling.
 • We bieden je de mogelijkheid om twee keer per week deel te nemen aan de Vollan groepstraining, dat betekent sporten onder werktijd en zonder kosten. Uiteraard op vrijwillige basis.
 • Je krijgt studiebudget en uren om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Ben je vader of moeder? Op de verjaardag van je kind ben je thuis, de vrije dag krijg je van ons op de dagen dat je werkt.
 • Naast je vrije dagen heb je ook een vrij in te zetten jokerdag.

De rest vertellen we je graag tijdens onze kennismaking!

Jij blijft ontwikkelen

Als backend developer kun je niet achterover leunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je in kun spelen op de laatste ontwikkelingen. Daarom ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en experimenteer je met nieuwe technieken om te ontdekken wat van meerwaarde is voor jou en het team. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als backend developer

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

MailenFunctie:backend developer
Startdatum:3-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Backend Developer Vollan 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures