Vacature Belastingadviseur

Belastingadviseur in Dreischor

Ben jij die fiscalist met een passie voor cijfers en oog voor de financiële details, aan ervaring geen gebrek en toe aan een uitdagende stap?

Wij zijn op zoek naar een allround fiscale collega die ons kleine maar slagvaardige team aan kan vullen in onze dienstverlening. Een stabiele collegiale factor die ons team naar een volgend podium kan brengen.

In onze samenstelpraktijk krijg je de mogelijkheid om een dragende kracht van onze klantenportefeuille te worden. Hierbij wordt van je verlangt de vele werkzaamheden van ons kantoor in de volle breedte in te vullen maar zeker je specialisatie als Belastingadviseur te laten gelden. Het onderbouwen van passende adviezen voor onze clientèle vergt veel vakkennis in combinatie met innovatief inlevingsvermogen doelgericht op de klant.

Onze dienstverlening is niet alleen gericht op de historische vastlegging maar vooral op de heldere kijk op de toekomst. Daarbij is een passende fiscale planning onmisbaar, zowel binnen de private als zakelijke omgeving. Het optimaliseren van de juiste fiscale mogelijkheden in de toekomst is bij ons de uitdaging. Niet voor niets noemen wij ons ook een zorgkantoor.

Wanneer ben jij de juiste kandidaat ?

  • Heb je of ben je bezig met een opleiding RB Belastingadviseur of HBO/WO fiscaal recht

  • Je bent oplossingsgericht, analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel en kun je goed in teamverband werken.
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wat kun je bij ons verwachten?

*Een marktconform salarispakket en goede secundaire voorwaarden waaronder cursussen en begeleiding.
*Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen.
*Een afwisselende baan in een dynamische omgeving.

Interesse in de vacature? Heb jij interesse in deze functie? Stuur je sollicitatie naar looze@deloozefinancien t.a.v. , of bel ons voor meer info.


Betrouwbare en heldere dienstverlening.Functie:belastingadviseur
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Looze Financiën via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Belastingadviseur De Looze Financiën 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures