Vacature Belastingadviseur

Belastingadviseur in Zierikzee

Fulltime

Belastingadviseur

Wat ga je doen als Belastingadviseur?

Je bent aanspreekpunt voor onze cliënten. Van een kort telefoontje tot een gesprek over bedrijfsopvolging. Je ondersteunt je collega's met hun fiscale vragen. Gek genoeg stel je zo nu en dan ook nog even een aangifte op in de drukkere periodes. Dat zorgt ervoor dat je gevoel houdt bij wat je collega's aan het doen zijn.

Maar het is niet allemaal fiscaal. Er komt ook een gezonde dosis civiel recht bij kijken. Je weet wat er allemaal komt kijken bij een overname, een acquisitie of herstructurering en bent de steunpilaar van de cliënt voor wie dit allemaal niet vanzelfsprekend is. Een superafwisselende baan waar geen dag hetzelfde is.

Onze fiscale afdeling

We hebben veel verschillende klanten. Van klein-MKB tot grote ondernemingen. Iedere klant kent een eigen adviesbehoefte en jij weet welke dat is. Dat maakt je werk zeer afwisselend waarbij geen dag hetzelfde is. Misschien begin je de dag met je mail en zit je in de middag in overleg met een cliënt over een herstructurering of motiveer je een beroepschrift.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je denkt en werkt minimaal op HBO-niveau en hebt ambitie om uiteindelijk Fiscaal Recht op Fiscale Economie te studeren;
  • Je hebt een klantgerichte houding
  • Je krijgt energie van advisering, begeleiding en het verder brengen van onze cliënten.
  • Je bent kritisch en onderzoekend;
  • Proactieve instelling om innovatieve oplossingen te bedenken;
  • Affiniteit met ICT.

Waarom werken bij ons?

Geen dag is hetzelfde. Iedere dag leren we nieuwe dingen en dat zorgt voor een enthousiast team van collega's. We houden van ons werk en dat merken onze cliënten. We zijn vooruitstrevend op het gebied van ICT en zoeken altijd naar mogelijkheden om ons werk weer net wat beter te kunnen doen. Dus bieden we je een energiek en ervaren team van enthousiaste en gedreven adviseurs, die altijd voor je klaar staan om met je mee te denken. Je krijgt de vrijheid om je eigen pad te volgen en de ondernemer in je los te laten.

Nieuwsgierig naar deze veelzijdige functie?

Wil jij meer weten over deze functie? Neem contact met ons op via of kom langs voor een kennismaking. De koffie staat klaar!Functie:belastingadviseur
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WEA Registergoed III via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Belastingadviseur WEA Registergoed III 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures