Vacature Calculator Engineer

Calculator Engineer in Zierikzee

 • Redactie Schouwen-Duiveland
 • 15-01-2024

Calculator/ Engineer Projecten in Zierikzee

Calculator/ Engineer Projecten

 • Salarisindicatie: € 2.900 - € 3.789
DIRECT SOLLICITEREN

Wil jij een sleutelrol vervullen in het realiseren van duurzame energieprojecten? Bij Saman Groep hebben we deze positie voor jou als Calculator/Engineer Projecten . Laat jouw expertise schitteren en draag bij aan de groei van onze groot-zakelijke projecten in duurzame energie!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Calculator/ Engineer Projecten

Elke dag bij Saman Groep is een nieuwe kans om impact te maken met jouw vaardigheden. Samen met zakelijk klantadviseurs en projectleiders vorm jij een stevig team. Je begint je dag met de kritische controle van technische tekeningen en bestekken, waarbij je geen detail over het hoofd ziet. Het aanvragen van ontbrekende gegevens bij jouw collega's of de opdrachtgever gaat je natuurlijk af. Vervolgens bepaal je het benodigde materiaal en zet je dit om in een helder kostenoverzicht. Je vraagt offertes aan voor materialen en diensten van derden. Hier ben jij de expert die aanbiedingen en condities bespreekt als een ware onderhandelaar.

Jouw verantwoordelijkheden reiken verder dan eenvoudige berekeningen maken. Je stelt begeleidende- en calculatie-informatie samen en zorgt voor een vlekkeloze overdracht van begrotingsinformatie aan de Adviseur Duurzame Energie. Het borgen van juiste controletekeningen en het tijdig verstrekken van zijn informatie cruciaal.

Daarnaast ben jij degene die de opvolging van offertes verzorgt. Na overeenstemming door de klant bestel jij de verschillende materialen en diensten en voer je opdrachten in ons systeem in overleg met de projectleider. Jij zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen, voor een correcte orderverwerking en tijdige informatieverstrekking aan alle betrokken partijen.

De administratie is bij jou in goede handen. Je archiveert en houdt documentatie, tekeningen, bestekken en opdrachten accuraat bij in onze databestanden. Daarnaast draag je zorg voor een technisch krachtig ontwerp, want het maken van tekeningen en ontwerpen is ook jouw expertise. Je bent verantwoordelijk voor de complete engineering van de projecten.

Dit ben jij

 • Je hebt een mbo+ opleiding afgerond in een (installatie/elektro)technische richting;
 • Je bent goed met cijfers en berekeningen en werkt altijd secuur;
 • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid dit te behalen;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Kwaliteitsbewust, klantgericht, proactief en denkt in oplossingen;
 • Ambitie om met ons mee te groeien.

Dit ga je doen

Je houdt je bezig met het controleren van technische tekeningen, bestekken en het bepalen van de benodigde materialen. Deze informatie omzetten in een kostenoverzicht is voor jou geen probleem. Daarnaast vraag je offertes en prijzen op voor materialen en diensten, jij zorgt voor goede afspraken over tijdige beschikbaarheid en kwaliteit. Een correctie orderverwerking, administratie en tijdige informatieverstrekking kunnen we aan jou overlaten.

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor een goed technisch ontwerp en de engineering van het project. Jij zorgt voor het archiveren en bijhouden van documentatie, tekeningen, bestellingen in databestanden.


Functie: calculator/ engineer project Startdatum: 08-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2900 - 3789 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:calculator engineer
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 3789
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Calculator Engineer Saman Groep 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures