Vacature Chauffeur BE

Chauffeur BE in Zierikzee

Ontdek onze dynamische opdrachtgever, een topprofessional in zowel food als non-food producten. Met 17 vestigingen door heel Nederland en een indrukwekkende vloot van 300 vrachtwagens, zijn we de onmisbare schakel in de bruisende horecasector. We leveren aan hotels, cafés, restaurants, en nog veel meer. Voeg je nu bij ons als BE Chauffeur en zet je passie voor snelheid en service in om een gevarieerd scala aan producten te bezorgen. Bovendien bieden we je de kans om door te groeien tot een ervaren C Chauffeur!

Wat maakt jouw rol speciaal:

• Als BE Chauffeur bij ons ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van een gevarieerd assortiment producten, deze items worden handig geladen op rolcontainers. Dus jouw fysieke gesteldheid is in topvorm!
• Je bent niet alleen op tijd, maar als BE Chauffeur ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je brengt niet alleen producten, maar ook een glimlach naar onze klanten.
• Jij start je dag tussen 05.00 en 07.00, na een werkdag van ongeveer 8 uur heb jij er 7 tot 10 adressen opzitten.

Wat bieden wij jou:

  • Een werkweek van maandag tot en met vrijdag, met afwisselend werk op zaterdag.
  • Bij ons krijg je niet alleen de kans om als BE Chauffeur te schitteren, maar bieden we ook mogelijkheden voor opleiding tot een ervaren C Chauffeur. We investeren in jouw groei en toekomstige succes in de logistieke wereld.

Heb jij al ervaring in een soortgelijke functie als BE Chauffeur en ben je klaar om de handen uit de mouwen te steken? Of ben je een enthousiaste beginner die graag de wereld van de logistiek wil verkennen en doorgroeien? Stuur nu jouw CV naar breda@iqselect.nl of bel voor een afspraak naar 076 303 7777.

Toch liever ander werk? We hebben genoeg vacatures die perfect bij jou passen. Kom gerust eens op de koffie en laten we samen nieuwe wegen verkennen!Functie:Bakwagen chauffeur, Chauffeur BE
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via breda@iqselect.nl of 076-3037777. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Chauffeur BE IQ Select 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures