Vacature Designer

Designer in Zierikzee

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Jij bent toe aan een nieuwe werkplek waar je jouw creatieve ei kwijt kunt en waar je de ruimte krijgt om mee te denken. Als ervaren designer open je Creative Suite pas als je weet wat je wil vertellen en wie je wil bereiken en je gaat pas een logo ontwerpen als er een gedegen positionering staat.

Het verhaal van de klant
in beeld

Als designer bij Vollan ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de grafische uitingen van onze klanten. Je bent betrokken bij strategische beslissingen, het uitwerken van huisstijlen en brochures en je zorgt ervoor dat elke website pixelperfect online gaat. In je dagelijkse werk ben je onder andere bezig met het design van logo's, drukwerk, websites, webshops, nieuwsbrieven, social media posts en banners. Jij bent de persoon die een idee of verhaal omzet naar beeld.

Teamwork

Je gaat aan de slag in een divers team waarin je met onze marketeers, developers en tekstschrijver samenwerkt aan uiteenlopende opdrachten. Je blijft jezelf uitdagen en gaat voor iedere dag beter. Dat is geen loze kreet, maar hoe we werken bij Vollan. We nemen verantwoordelijkheid en kunnen op elkaar vertrouwen, zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Jouw rol in ons team

We werken met rollen binnen de teams content & design, marketing, technologie en business. En wat ons betreft hoef jij je niet te beperken tot één rol als je nog meer kwaliteiten in huis hebt. Dus heb je al ervaring in print & sign en zou je graag meer leren op het gebied van digital design, of heb je gevoel voor taal? We geven jouw ambities graag de ruimte.

  • We zoeken een collega die 24 tot 40 uur bij ons op kantoor in Zierikzee aan de slag gaat.
  • Om thuis te kunnen werken als dat een keer fijner of nodig is, krijg je een Macbook tot je beschikking.
  • Tussen de middag halen we vers brood, dekken we de tafel en eten we gezamenlijk de door Vollan verzorgde lunch.
  • We dragen zorg voor je pensioen, we hebben een PMO en WIA regeling.
  • Je krijgt studiebudget en uren om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Ben je vader of moeder? Op de verjaardag van je kind ben je thuis, de vrije dag krijg je van ons op de dagen dat je werkt.
  • Naast je vrije dagen heb je ook een vrij in te zetten jokerdag.

De rest vertellen we je graag tijdens onze kennismaking!


Groeien bij Vollan

Als designer kun je niet achteroverleunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je de klant kunt helpen door in te spelen op de laatste ontwikkelingen en trends. Daarom ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe designtrends en denk je na over wat voor welke klant mogelijkheden biedt. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Solliciteren als designer bij Vollan

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.Functie:designer
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Designer Vollan 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures