Vacature Docent Natuurkunde

Docent Natuurkunde in Zierikzee

Docent natuurkunde, 2e gr bevoegd voor Pieter Zeeman Lyceum

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een Docent natuurkunde voor de locatie Pieter Zeeman Lyceum te Zierikzee voor 0,4 - 0,6 fte .

De lessen worden gegeven in de gehele onderbouw (inclusief havo/vwo) en de bovenbouw van vmbo/mavo. Je werkt samen in de sectie met de docent bovenbouw havo/vwo en de docent vmbo (incl. mavo).

Jij bent een Docent natuurkunde of NaSk die warmloopt voor formules en moleculen. Natuurkunde en scheikunde zijn je passie! Geen formule is voor jou te gek en je kunt dit op een speelse en creatieve wijze overbrengen aan de leerlingen. Niet alleen neem je ze mee door de theorie uit de lesmethode, maar je zorgt ook regelmatig voor gave praktijkproeven!

Benieuwd naar deze vacature? Klik op 'Meer informatie' en we vertellen je alles over deze functie!
Direct solliciteren via Meesterbaan?

Functie:docent natuurkunde
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pontes Scholengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Docent Natuurkunde Pontes Scholengroep 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures