Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Zierikzee

Fysiotherapeut

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Fysiotherapeut

 • HBO
 • Goes + Vlissingen
 • Overige zorgfuncties

Fysiotherapeut

Beschrijving

De vacature omvat één dienstverband van 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Functie-informatie:
Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van klinische patiënten met uiteenlopende problematiek. Je stelt de patiënt en zijn hulpvraag centraal en stemt het advies en eventuele behandeling af op de hulpvraag van de patiënt. Vanwege het grote aantal patiënten en de korte opnameduur, zorg je voor snelle en zorgvuldige diagnoses en prognoses en geef je op basis daarvan een duidelijk advies.

Binnen de afdeling lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de discipline en aan de interdisciplinaire samenwerking én neem je deel aan multidisciplinair overleg. Onderdeel van de werkzaamheden is het werken van een aantal weekenden per jaar.

De afdeling fysiotherapie is een dynamische afdeling in een groeiend en ontwikkelend ziekenhuis. De werkzaamheden zijn zeer uitdagend en zeer afwisselend. Het Adrz is een algemeen ziekenhuis waar alle specialismes vertegenwoordigd zijn. Het streven is dat je inzetbaar bent op alle afdelingen en beide locaties.

Het Adrz is gelokaliseerd in het midden van Zeeland, een mooie provincie voor wonen, werken en recreëren.

Wij zoeken jou als je:

 • (Net) in het bezit bent van het diploma hbo-fysiotherapie;
 • Zowel zelfstandig als in (multidisciplinair-)teamverband kan werken;
 • Initiatief toont t.a.v. nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikt;
 • Je flexibel inzetbaar opstelt;
 • Over goede communicatieve en sociale eigenschappen beschikt;
 • BIG geregistreerd bent.

Wij bieden:
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring volgens FWG schaal 55 (minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842,-).

Interesse?
Informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Melissa Godschalk, Teamleider. Telefoonnummer . De sluitingsdatum van deze vacature is donderdag 14 maart 2024, sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 18 maart 2024.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat altijd in overleg met de sollicitant.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.


Adrz

's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:fysiotherapeut
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3434 – 4842
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Fysiotherapeut Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures