Vacature Verpleegkundig Specialist Admiraal

Verpleegkundig Specialist Admiraal in Zierikzee

 • Redactie Zierikzee
 • 20-02-2024

Verpleegkundig Specialist in Zierikzee

Verpleegkundig Specialist (VS)/Physician Assistant (PA) Neurologie

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Verpleegkundig Specialist (VS)/Physician Assistant (PA) Neurologie

 • Academisch
 • Goes + Vlissingen
 • Overige zorgfuncties

Als VS/PA neurologie draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van de neurologische zorg binnen . Je werkt als vast onderdeel van het medisch behandelteam in klinische en poliklinische zorg, met een grote mate van zelfstandigheid. De werkzaamheden bestaan onder andere uit visite lopen, overleg met verpleging en andere disciplines, het voeren van gesprekken met familieleden en het maken van ontslagbrieven. Daarnaast verricht je poliklinische werkzaamheden, bijvoorbeeld op het gebied van CVA nazorg. We bieden een goed ingewerkte (poli)klinische afdeling met toegewijde (gespecialiseerd) verpleging, secretariaat, paramedici en doktersassistenten in een plezierige werksfeer. Je werkt nauw samen met de neurologen, die je met raad en daad zullen bijstaan. Je werkt samen met een verpleegkundig specialist in opleiding. In werken momenteel meer dan 30 VS en PA.

Dit vragen we

 • een afgeronde opleiding als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant en BIG registratie;
 • aantoonbare interesse in het specialisme neurologie, ervaring binnen het vakgebied is een pré;
 • een goed analytisch en oordeelsvermogen;
 • ondernemend zijn en goed kunnen samenwerken met medisch specialisten en ketenpartners;
 • je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel en stressbestendig;
 • bevlogenheid voor je werk is een vanzelfsprekendheid;
 • goed omgaan met de patiënt of patiënten met beperkingen en hun familie;
 • communicatief vaardig en je bent actief in het bouwen en onderhouden van intercollegiale relaties.

Wij bieden een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 60: minimaal € 3.736,- en maximaal € 5.473,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Per 1 juni 2024 komt daar nog eens 5% cao-loonstijging bovenop. Daarnaast krijg je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.


Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij dr. Esther Korf, neuroloog en vakgroepvoorzitter (te bereiken via secretariaat neurologie) en Judith Kuiper, verpleegkundig manager zorgeenheid transmuraal/verpleegkundig specialist oncologie ).

Solliciteren


Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.


's Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes


Functie: verpleegkundig specialist Startdatum: 19-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3736 - 5473 Uren per week: 36 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:verpleegkundig specialist admiraal
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3736 – 5473
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Verpleegkundig Specialist Admiraal Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures