Vacature Helpende Plus

Helpende Plus in Zierikzee

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Zierikzee | oproepkrachten

Eilandzorg zoekt oproepkrachten die het leuk vinden om met verschillende doelgroepen op verschillende locaties te werken. Zo kun je werken met verschillende doelgroepen: somatiek, psychiogeriatrie, Niet Aangeboren Hersenletsel of Thuiszorg. Zo is geen enkele week hetzelfde!
De locaties zijn in Zierikzee: Mitt Hem in de Emil Sandstromweg, De Wieken in de Hoge Molenstraat en de Thuiszorg in diverse appartementencomplexen rondom Zierikzee.

We zoeken zorghulpen, helpende plus, verzorgende ig, persoonlijk begeleiders en verpleegkundigen. Ook studenten die een zorgopleiding volgen, zijn van harte welkom.
Je kunt ook altijd een keer meelopen om sfeer te proeven.

Heb jij een zorgachtergrond of zorgdiploma en houd je van afwisselend werk, stuur dan je cv en een korte motivatie naar sollicitatie @eilandzorg.com . Of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact op met , of Yvonne Goudzwaard, manager intramurale zorg. Zij zijn op werkdagen te bereiken via .

Beloning is volgens de CAO VVT en afhankelijk van ervaring en opleiding.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Eilandzorg Schouwen-Duiveland
t.
Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 09:00 - 16:00 uur
zaterdag 10.00 - 15.00 uurFunctie:helpende plus
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Helpende Plus Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures