Vacature Verzorgende IG/Verpleegkundige Zierik7 Revalidatie - Verzorgende IG/Verpleegkundige Zierik

Verzorgende IG/Verpleegkundige Zierik7 Revalidatie - Verzorgende IG/Verpleegkundige Zierik in Zierikzee

Standplaats: Zierikzee
Uren per week: In overleg
Opleidingsniveau: MBO 3, 4
Sluitingsdatum: 31 december 2023
Vacaturenummer: 736

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Ga jij aan de slag op de nieuwe locatie van Allévo in de zeven straatjes als Verzorgende IG of Verpleegkundige op de afdeling revalidatie?

De doelgroepen zoals mensen met dementie, somatiek en NAH (niet aangeboren hersenletsel) wonen naast én met elkaar. Verder zijn er 11 buurtkamers met ieder een eigen thema en een vleugel die ingericht is op revalidatie. In dit vernieuwde zorg-welzijnsconcept staan er zes uitgangspunten centraal; thuis voelen, vrijheid van bewegen, mix van bewoners, technologische ondersteuning, ritme staat centraal en Eigen Wijs.

Jij komt te werken op de afdeling revalidatie/kort verblijf waar 30 bewoners terecht kunnen met ieder een eigen studio met sanitair. In deze vleugel heb je alles bij de hand om de revalidatie zo soepel mogelijk te laten verlopen waaronder een paramedische dienst. Jij krijgt mensen weer in beweging, stimuleert dit en helpt mensen weer op weg naar hun herstel! Als je bij ons komt werken zul je gevraagd worden om inzetbaar te zijn op verschillende diensten (ook de nacht) en VVPK (voor Verpleegkundige), maar we gaan graag in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

  • Een diploma verzorgende IG of Verpleegkundige of een soortgelijke opleiding (ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan horen we graag van jou!))

Wat mag jij van ons verwachten

  • Een contract voor onbepaalde tijd (met twee maanden proeftijd)
  • Salaris conform CAO VVT
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ
  • Reiskostenvergoeding
Jouw contactpersoon voor deze vacature is . Je kunt bellen naar .

Functie:verzorgende ig/verpleegkundige revalidatie
Startdatum:08-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Verzorgende IG/Verpleegkundige Zierik7 Revalidatie – Verzorgende IG/Verpleegkundige Zierik Allévo 08-10-2023

Bekijk ook andere vacatures