Vacature Jeugdtrainer/Coach

Jeugdtrainer/Coach in Nieuwerkerk

Door: Mediumvisor 24-02-2024 om 22:44 uur | 128x gelezen

Voor het nieuwe seizoen 2024-2025 hebben we een vacature voor (een) jeugdtrainer(s)/coach voor ons oudste jeugdelftal S.K.N.W.K. JO19-1:

S.K.N.W.K. bruist als nooit tevoren. Onze voetbalclub uit Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland) heeft een kunstgrasveld en een pannakooi Een enorme boost voor de speelmogelijkheden en ontwikkeling van (jeugd)spelers.

Meewerken aan het ontwikkelen van jeugdspelers in een gezellige clubsfeer? Vanaf voetbalseizoen 2024-2025 zoeken wij een gedreven trainer/coach voor onze oudste jeugdelftal. Ervaren? Gediplomeerd? Enthousiast? Gemotiveerd? Iedereen die zich wil ontwikkelen als trainer/coach kan contact met ons opnemen.

Voor de JO-19 zoeken we een trainer/coach die onze jeugd motiveert, voetbaltechnisch verder ontwikkelt en een klik heeft met deze leeftijdscategorieën. Teamgevoel en spelniveau gaan hand in hand. Vergoeding in overleg.


ReageerFunctie:jeugdtrainer coach
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met S.K.N.W.K. Afkorting van Sport Kombinatie Nieuwerkerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Jeugdtrainer/Coach S.K.N.W.K. Afkorting van Sport Kombinatie Nieuwerkerk 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures