Vacature Klantenservice Superheld

Klantenservice Superheld in Zierikzee

Klantenservice Superheld

Zierikzee

24 uur

 • Salarisindicatie: €2.300 - € 2.923

Ben jij klantvriendelijk, efficiënt en sta je te popelen om meer te leren over duurzame producten? Dan ben jij precies wat we zoeken! Bij ons groeiende bedrijf hebben wij een belangrijke rol voor jou als Klantenservice Superheld. Want jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en daarmee sta jij centraal in onze organisatie.

We zijn flexibel in de uren die jij wilt werken en kunnen jouw werktijden daarop aanpassen. Wil jij 32 of 40 uur werken? Of wil je later starten zodat je je kinderen naar school kan brengen? Dat kan bij ons!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Klantenservice Superheld

Wanneer je als Klantenservice Superheld aan de slag gaat, ben jij het visitekaartje voor klanten die vragen hebben over onze duurzame producten en diensten. Een typische dag op onze afdeling Klantadvies ziet er zo uit: Jij begint jouw dag aan de telefoon en beantwoordt telefonisch met enthousiasme de vragen die jij krijgt. In de middag sta je ingepland op de email. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je goed je focus kunt houden.

Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen de verschillende vragen die binnenkomen. Je helpt bijvoorbeeld een klant met het aanmelden van zijn zonnepanelen en verbindt een andere klant door met haar verkoopadviseur. Daarnaast zorg je ervoor dat alle informatie correct in ons systeem wordt verwerkt. Zo kunnen jouw collega's precies zien wat de klant eerder heeft besproken.

Ook werk je nauw samen met andere afdelingen binnen ons bedrijf, zoals de uitvoerende afdelingen. Bijvoorbeeld wanneer een klant een vraag heeft over zijn plaatsingsdatum of er een vervolgafspraak moet worden ingepland. Jij kijkt in het systeem om te zien wat er bekend is en geeft dit door aan de klant.

Daarnaast ligt er ook een extra kans voor je, als je daar energie van krijgt: de kwaliteit van het taalgebruik in e-mails en chatberichten te controleren en te verbeteren, zodat het hele team zijn communicatievaardigheden blijft ontwikkelen en ons bedrijf professioneel vertegenwoordigt.

Kortom, als Klantenservice Superheld ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en klantvriendelijk afhandelen van vragen van klanten over onze duurzame producten en diensten. Je hebt een belangrijke rol binnen onze organisatie en bent betrokken bij alle aspecten van onze dienstverlening. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en technische kennis weet jij onze klanten tevreden te stellen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.

Je komt te werken in een team van +/- 25 collega's. Jouw collega's krijgen er energie van wanneer zij een klant goed hebben kunnen helpen. Maar niet alleen onze klant wordt geholpen. Ze helpen ook elkaar graag. Samen zorgt het team ervoor dat we kunnen blijven groeien.

Dit ben jij

 • Aantoonbaar mbo+ werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een onlangs afgeronde opleiding of opgedane werkervaring;
 • Sterk gevoel voor klantgericht werken en affiniteit met techniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Vaardigheid in het werken met digitale systemen;
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid, waardoor je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • Interesse in duurzame producten en bereidheid om hierover bij te leren tijdens interne trainingen.

Dit ga je doen

Als Klantenservice Superheld ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie en het afhandelen van vragen, verzoeken en klachten van klanten over onze duurzame producten en diensten. Hierbij werk je volgens vaste procedures en richtlijnen om de klanttevredenheid te waarborgen en te verhogen. Omdat dit zich continue ontwikkelt, denk je graag mee! Door jouw efficiënte en klantvriendelijke aanpak draag jij bij aan het behouden en versterken van de positie van Saman Groep als leverancier van duurzame oplossingen.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:klantenservice superheld
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2923
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Klantenservice Superheld Saman Groep 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures