Vacature Manager Sales Support

Manager Sales Support in Zierikzee

Manager Sales Support https://www.zeelandia.nl/werken_bij/manager_sales_support https://www.zeelandia.nl/werken_bij/manager_sales_support/@@download/image/campaign-creators-pypeCEaJeZY-unsplash.jpg

Werken bij

Manager Sales Support

Ter versterking van onze verkooporganisatie in Nederland zoeken wij een:

Manager Sales Support

(M/V - 40 uur)

Ben jij een echte verandermanager met oog en hart voor de mens, maar duidelijk in je communicatie en verwachtingen naar medewerkers. Een kei in het stellen van de prioriteiten en het aanbrengen van structuur? Als jij op zoek bent naar een uitdaging, dan is dit de baan voor jou!

Je rol
Als Manager Sales Support ben je de drijvende kracht achter het optimaal ondersteunen van de verkoopactiviteiten in elk van onze verkoopsegmenten: industrie, ambacht, middenbedrijven, export en zusterbedrijven. Je speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het commerciële beleid en samen met de Commercieel Directeur, de Marketing Manager, de Manager Industrie en Manager Ambacht werk je aan de realisatie van jaarplannen en doelstellingen.

Een van jouw belangrijkste uitdagingen is het creëren van een hecht team, bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen. Het team gaat dit jaar werken met een nieuw ERP-pakket. Het is jouw taak om de medewerkers te begeleiden in deze verandering en taken onderling waar mogelijk uitwisselbaar te maken. Je houdt supervisie op het te voeren prijsbeleid en voor de belangrijkste klanten voer jij zelf het contractbeheer uit. Je bent een spil tussen de afdelingen verkoop, inkoop, customer service en demand planning en sparring partner voor de commerciële managers. Je rapporteert aan de Commercieel Director.

Jouw team is verantwoordelijk voor de commerciële ondersteuning van de accountmanagers en het bijhouden van klantinformatie in onze systemen. Daarnaast behoren kostprijsberekeningen en het verstrekken van adviezen voor verkoopprijzen tot de dagelijkse taken van het team.

Kortom: een veelzijdige functie in een dynamische omgeving.

Je profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met verandermanagement
 • Bewezen (commerciële) ervaring in soortgelijke rol
 • Inspirerend leider
 • Analytisch en procesmatig denker

Dit bieden wij jou

 • Een zelfstandige baan met voldoende uitdagingen
 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en 11,5 roostervrije dagen
 • Bijdrage ziektekostenverzekering als je kiest voor de collectieve verzekering bij CZ
 • Een premievrije pensioenregeling
 • Een mobiel en laptop van de zaak
 • Regelmatig lekkere producten uit onze eigen bakkerij

En niet te vergeten: leuke collega's, want wij vinden een fijne werksfeer en werkplezier belangrijk
Functie:sales support manager
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeelandia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Manager Sales Support Zeelandia 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures