Vacature Teamleider Beeld

Teamleider Beeld in Zierikzee

 • Redactie Zierikzee
 • 16-02-2024

Teamleider Beeld Vormende Technieken in Zierikzee

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

 • HBO
 • Goes + Vlissingen + Zierikzee
 • Staf & Management

vacature Teamleider Beeld Vormende Technieken

Adrz is op zoek naar een leidinggevende ter ondersteuning van het managementteam voor de afdeling BVT.

Ben je op zoek naar een leidinggevende functie op een hoogwaardige afdeling in een ziekenhuis met veel ruimte en uitdaging? Ben je mensgericht, geef je zelf het goede voorbeeld en spreek je mensen aan op hun gedrag? Wil jij je elke dag inzetten om kwalitatief uitstekende en veilige zorg te leveren aan de Zeeuwse bevolking? Dan gaan we graag met je in gesprek.

De juiste balans vinden tussen patiëntvraag en organisatieaanbod
Daar draag jij aan bij door iedere dag het beste uit je medewerkers te halen en een werkomgeving te creëren waar medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Als teamleider ben je constant op zoek naar de meest efficiënte en effectieve manier van werken om te zorgen dat het team kan bouwen en ontwikkelen. Met jou als bevlogen, verbindende en coachende teamleider afdeling BVT blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het:

 • Begeleiden en coachen van- en verantwoordelijkheid geven aan- medewerkers. Je hebt veel contact met jouw medewerkers en dat maakt dat je echt verbonden bent met het team dat je aanstuurt.
 • Organiseren van dagelijkse werkprocessen, het signaleren van (en in samenspraak met medewerkers/vakgroep Radiologie en Nucleaire Geneeskunde) knelpunten, doorvoeren van veranderingen en oplossingen en het doen van verbetervoorstellen.

De leiding van BVT is in handen van drie teamleiders die ieder verantwoordelijk zijn voor een eigen takenpakket. Waar nodig nemen ze voor elkaar waar. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het aansturen van de werkzaamheden binnen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en zijn jullie onderdeel van de zorgeenheid Diagnostiek.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij het team van de afdeling BVT (Radiologie en Nucleaire Geneeskunde)
We bieden de beste zorg voor onze patiënten, dit doen we met elkaar. Samen werken we aan continue optimalisatie van onze dagelijks processen en procedures, zowel intern als met externe leveranciers, en het verbeteren van de patiënttevredenheid. De afdeling waar jij samen met 2 collega teamleiders in deze functie verantwoordelijk voor bent bestaat uit: vakcoördinatoren, Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB'r) en doktersassistenten. Daarnaast werken we nauw samen met de vakgroepen Radiologie en Nucleair Geneeskundigen.
Op de afdeling liggen voldoende uitdagingen. Denk aan de groeiende zorgvraag, moeilijk vervulbare vacatures binnen de afdelingen, ziekenhuis brede multidisciplinaire samenwerking in ketens en zorgpaden die de BVT-patiënt raken, projecten met betrekking tot vervanging apparatuur en innovatie. Er liggen volop kansen, er is ontzettend veel potentieel aanwezig, ongelooflijk veel drive en passie voor de zorg van de patiënt en de behoefte om verder te ontwikkelen. Naast je collega teamleiders en Medisch Specialisten uit de vakgroepen, zijn de en Medisch Manager van de zorgeenheid Diagnostiek de directe personen waarop je kunt terugvallen.

Hoe jouw toekomstige collega teamleiders de sfeer beschrijven?
"Op onze afdeling faciliteren we een cultuur van respect en samenwerking, waarin teamleden hun kennis en ervaring delen en samen streven naar de beste patiëntenzorg. Respect en humor staan bij ons hoog in het vaandel.

"

Onmisbaar in de zorg
Verbindend, daadkrachtig en bovenal aandachtig naar patiënt en medewerker. Daar kan jij je helemaal in vinden. Helemaal wanneer je jouw team coacht om elke dag met plezier het beste uit zichzelf te halen. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als inspirerend, stimulerend (van eigenaarschap) en toekomstgericht. Daarnaast hoort het volgende bij jou:

 • (Bij voorkeur) een afgeronde hbo-opleiding tot MBB'r, aangevuld met een relevante managementopleiding of de bereidheid om die te gaan volgen;
 • Ervaring in het dagelijks leiding geven aan een team is een pré;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, en daarnaast een empathisch inlevingsvermogen;
 • De eigenschappen om te inspireren en te coachen en weet de medewerkers te stimuleren en te enthousiasmeren ten aanzien van het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, patiëntgericht werken, en het volgen van de koers van de organisatie, naast het bijhouden van relevante ontwikkelingen en innovatie in het vakgebied;
 • Je zet je in voor het bevorderen van de samenwerking binnen je team, en met de medisch specialisten, maar zeker ook binnen de organisatie. Je geeft feedback, en staat hier zelf ook voor open;
 • Het vermogen om overzicht te houden zodat je werkprocessen/protocollen op de afdeling en Adrz-breed kan overzien en kan sturen zodat iedereen ernaar handelt;
 • Een stressbestendige, flexibele houding en kun je omgaan met dagelijkse wisselende omstandigheden en weerstand;
 • De capaciteit om weloverwogen beslissingen, zelfs in uitdagende situaties, te nemen.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt onder meer:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.736,- en € 5.473,- (FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Een contract voor 36 uur per week.
 • Op fulltime basis 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren
 • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een gunstige reiskostenvergoeding van 0,21 euro per km (max. 50 km enkele reis). Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor. Daarnaast krijg je een vergoeding voor de dagen waarop je vanuit huis werkt.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Teamleider van de BVT aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 5 maart 2024 Na je sollicitatie:

 1. Ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons waarin we aangeven of we een match zien.
 2. Vervolgens volgt een live kennismaking (in Goes) met , Diagnostiek, een HR-adviseur, de teamleider(s) BVT, een radioloog en/of nucleair geneeskundige. Dit vindt plaats zo snel mogelijk na 5 maart
 3. Dan maak je een online assessment en loop je een dag op de afdeling mee.
 4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Laat het , weten via . Marion vertelt je er graag meer over. Wil je inhoudelijke informatie over de functie van teamleider dit kan door contact op te nemen met Ellen Zwierstra via of . Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.


Functie: teamleider beeld vormende techniek Startdatum: 15-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3736 - 5473 Uren per week: 36 - 36 Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend.

Functie:teamleider beeld
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3736 – 5473
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Teamleider Beeld Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures