Marloes Matthijssen is de nieuwe columnist van de PZC: `Ik schrijf graag over lastige onderwerpen`

Marloes Matthijssen is de nieuwe columnist van de PZC: `Ik schrijf graag over lastige onderwerpen`

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Schouwen-Duiveland en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

PZC heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-11-28 9:00:00:  Ze noemt zichzelf ´de langzaamste schrijver van Nederland´. Toch gaat Marloes Matthijssen elke week een column schrijven voor de PZC. ,,Heel spannend”, zegt ze. ,,Het is het engste wat er is. Juist daarom vind ik dat ik het moet doen. Anders groei....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van PZC.

Deel dit bericht:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Schouwen-Duivelandkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Marloes Matthijssen is de nieuwe columnist van de PZC: `Ik schrijf graag over lastige onderwerpen`

Nog meer externe nieuwsberichten