Vacature Schoonmaakmedewerker Zorg

Schoonmaakmedewerker Zorg in Zierikzee

Schoonmaakmedewerker Zorg

Locatie / vestiging Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Goes

WIJ ZOEKEN

Iemand die goed kan inschatten waar de klant extra hulp bij nodig heeft. We verzorgen klanten in verschillende regio's, denk aan omgeving Goes en diverse plaatsen op Schouwen-Duiveland. In deze functie ondersteun je mensen met hun dagelijkse huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden omdat zij dit zelf niet (meer) kunnen. De taken en mate van ondersteuning variëren per klant. Je bent integer, behulpzaam en je hebt oog voor wat er moet gebeuren. Een tevreden klant maakt jou gelukkig en je wordt blij van de waardering die je daarvoor krijgt, van ons en van de cliënt.

WIJ VRAGEN

Ben je in bezit van een diploma, dat is mooi meegenomen! Heb je geen diploma? Geen probleem, wij vinden jouw persoonlijkheid en inzet belangrijker. Als je iets nog niet kunt, dan leer je dat bij ons.

Je bent verantwoordelijk genoeg om zelfstandig te werken en ziet wat er moet gebeuren. Een rijbewijs is een pré! De werkdagen en uren zijn in overleg.

We vragen voor deze functie om een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze wordt uiteraard vergoed door ons.

WIJ BIEDEN

Je werkt samen met fantastische collega's met dezelfde werkhouding als jij. We zijn een leuk bedrijf (vinden we zelf) en bieden doorgroeimogelijkheden en trainingen waar je al je talenten in kwijt kunt. Daarnaast kunnen werkdagen, uren, tijden en eventuele andere wensen altijd besproken worden. We zorgen ervoor dat de beloning voor je harde werk in orde is, alles ens de CAO. We vinden het belangrijk dat er gelachen wordt en dat je met plezier naar je werk gaat!

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar met daarin je motivatie en cv, of bel naar .

Durf jij de uitdaging aan om te laten zien wat echt schoonmaken is, of wil je dit bij ons leren? Solliciteer dan via het onderstaande formulier, vergeet daarbij niet je motivatiebrief en CV.

Vragen over werken bij Weekra?

Neem dan contact met ons op via of bel direct naar:Functie:schoonmaakmedewerker zorg
Startdatum:10-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Weekra Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Schoonmaakmedewerker Zorg Weekra Schoonmaak 10-03-2024

Bekijk ook andere vacatures