Vacature Technisch Medewerker Infra

Technisch Medewerker Infra in Zierikzee

Technisch medewerker infra

Als technisch medewerker infra voer je, voornamelijk handmatig, werkzaamheden uit op het gebied van grondwerken, rioleringswerk, leidingbouw en kabelwerken. Dat betekent o.a. het assisteren van de graafmachine bij het graven van sleuven (met verantwoordelijkheid voor het beschermen van bestaande kabels en leidingen), het leggen van riolering- en leidingsystemen (hoofdsystemen en huisaansluitingen), het plaatsen van beschoeiing of andere waterbouwkundige (hout)constructies, herstelwerk bestrating enz. enz.

Het is een veelzijdige functie waarin je de mogelijkheid hebt allround te blijven of jezelf te specialiseren in bijvoorbeeld kabel- of leidingwerk met doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een monteursfunctie.


Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest, die in het bezit is van minimaal het diploma basisveiligheid, en een rijbewijs B.

Wij bieden


  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor de bedrijfstak Metaal en Techniek, sub. Technisch installatiebedrijf
  • een prettige werkomgeving
  • een afwisselende en zelfstandige functie.

Heb je interesse? Bel of mail ons: of (je kunt dan vragen naar of Marco Bos)

De Voogd Grijpskerke

Functie:technisch medewerker infra
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bos Grijpskerke via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Technisch Medewerker Infra Bos Grijpskerke 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures