Vacature Duurzame Installateur

Duurzame Installateur in Zierikzee

Zakelijk

  • Geschiedenis

    Ruim honderd jaar kennis en ervaring. Dat onderscheid de Saman Groep van de andere duurzame installateurs. Het is 1921 wanneer Saman wordt opgericht als smederij en rijwielhandel aan de Sint Domusstraat in Zierikzee.

  • Certificeringen

    De Saman Groep is InstallQ erkend installateur. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige installatie. Daarnaast is de Saman Groep ook een erkend leerbedrijf en beschikt de Saman Groep over vele certificeringen.

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar maken

Het bereikbaar maken van duurzame energie, daar gaan we voor! Als sinds 2004 geeft de Saman Groep energie met producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. In de loop der jaren hebben we hierover veel kennis opgedaan. Onze zonnepanelen leveren jaarlijks aan meer dan 15.000 huishoudens stroom en besparen onze klanten jaarlijks meer dan 1.000.000 m³ aardgas door de inzet van onder andere warmtepompen. Inmiddels zijn wij als totaalinstallateur een duurzame partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten en helpen wij hen stappen zetten in de energietransitie.

Hoe we werken

Onze kernwaarden vormen de basis van onze mentaliteit: we zijn eerlijk, communiceren transparant, zijn een vriendelijk bedrijf voor onze opdrachtgevers en collega's en hebben veel respect voor elkaar. Bovendien hebben we een duidelijk innovatieve en ondernemende inslag en gaan we voor groei. De Saman Groep onderscheidt zich door te investeren in de toekomst, maar ook door iedere dag te kijken naar wat we beter kunnen doen. Onze producten en diensten zijn hierin leidend en onderscheidend ten opzichte van onze concurrenten.

Contact opnemenFunctie:duurzame installateur
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Duurzame Installateur Saman Groep 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures