Vacature Uitvoerder GWW

Uitvoerder GWW in Ouddorp

Ben jij de uitvoerder met een rugzak vol aan ervaring? Ben jij er klaar voor om deze ervaring ergens anders voort te zetten? Sta jij stevig genoeg in je stevige werkschoenen voor een nieuwe uitdaging in Zuid-Holland, Noord-Holland of Zeeland? Dan kan jij daar aan de slag met mooie projecten die onze relatie voor jou heeft klaar staan! Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van infrastructurele projecten. Met jouw kennis en ervaring voer je zelfstandig de werken uit en rapporteer je aan de hoofduitvoerder en projectleider, met een specifieke focus op projecten met een omvang tot ongeveer €15 miljoen. Wat zijn je verdere taken en werkzaamheden? Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van alle contacten met de afgevaardigden van opdrachtgevers of andere stakeholders, inleenkrachten, leveranciers en/of onderaannemers. Bovendien heb je een ondersteunde rol tijdens de voorbereiding van het project, ten behoeve van de werkmethoden, planning en inzet van het materiaal. Je houdt de kostenbegroting tijdens de uitvoer van het project nauwlettend in de gaten en waar nodig corrigeer en stuur je bij in overleg met de projectleider, dan wel hoofduitvoerder.Functie:Uitvoerder Civiel, Uitvoerder GWW
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Uitvoerder GWW Eminent Groep 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures