Vacature Verzorgende 2/ Verzorgende 3 Team

Verzorgende 2/ Verzorgende 3 Team in Zierikzee

Standplaats: Duinen van Haamstede
Uren per week: Uren in overleg
Opleidingsniveau: minimaal mbo 2
Sluitingsdatum: n.v.t.
Vacaturenummer: 782

verzorgende 2 of 3 Team Schouwen-Duiveland

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Zelfstandig en enthousiast, dat ben jij! Ben jij dé nieuwe collega Verzorgende 2 of Verzorgende 3 die wij zoeken?

Als Verzorgende in de thuiszorg ben je van grote waarde en ondersteun je zelfstandig onze cliënten bij de dagelijkse zorg. Ook slaan wij bij Allévo het praatje niet over en gaan we voor een glimlach op het gezicht van de cliënt.

Jij maakt onderdeel uit van een team verzorgenden en verpleegkundigen en samen met je collega's maak je afspraken over het verlenen van kwalitatief goede zorg bij de cliënt. Jij wordt onderdeel van een hecht team wat voor elkaar klaar staat. Jouw wensen zijn bespreekbaar zodat jouw privé en werkbalans tip top in orde is!
Het kantoor van Zorg Thuis team Schouwen-Duiveland is gelegen in de Duinen van Haamstede. Werkend in voornamelijk Burgh-Haamstede en Renesse, terwijl je de zilte zeelucht inademt met een prachtige omgeving.

Kom jij het verschil maken?! Werken bij Allévo betekent onderdeel zijn van een organisatie met liefdevolle zakelijkheid, mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een mooi pallet aan arbeidsvoorwaarden.

We hopen dit in jou te vinden

  • Een diploma Verzorgende 2 of Verzorgende 3 of een soortgelijke opleiding. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan horen we graag van jou!
  • Een eigen auto ter beschikking.
  • Reiskostenvergoeding.

Jouw contactpersoon voor deze vacature is Esther Schijff, je kunt bellen naar .

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze opleidingsmogelijkheden, klik dan eens door naar alle vacatures. Of stel je vragen via onze Recruiter op telefoonnummer of mail naar .Functie:verzorgend 2/ 3 team
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2938 – 2938
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Verzorgende 2/ Verzorgende 3 Team Allévo 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures