Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Zierikzee

Over de functie

Voor een opdrachtgever in het mooie Zeeuwse zijn wij opzoek naar een Verzorgende IG. Als Verzorgende IG maak je deel uit van ons fantastische team, waar we gezamenlijk zorgen voor het welzijn van 93 bewoners met diverse zorgbehoeften. Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan dit frisse zorgconcept, waarbij het leven van de bewoners centraal staat en moderne technologie en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Als Verzorgende IG in de langdurige zorg draag je, samen met je collega's, zorg voor de 93 bewoners met diverse zorgbehoeften. De opdrachtgever streeft ernaar om het leven van de bewoners te integreren in onze zorgbenadering. Je krijgt ondersteuning van geavanceerde technologieën en werkt volgens een innovatief zorgmodel.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • Bereid om onregelmatig te werken;
  • Affiniteit met de ouderenzorg.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een zorgorganisatie die zich richt op het bieden van ondersteuning en zorg aan mensen die hulp nodig hebben in hun dagelijks leven. Met een focus op kwaliteit, betrokkenheid en innovatie streven ze ernaar om cliënten de beste zorgervaring te bieden.

Zij bieden een breed scala aan diensten, waaronder thuiszorg, verpleging, huishoudelijke hulp, maaltijdvoorziening en dagbesteding. Ze zijn er voor mensen van alle leeftijden, van jong tot oud, en streven ernaar om zorg op maat te leveren die aansluit bij de individuele behoeften en wensen van hun cliënten.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verzorgende IG die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 3200
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Verzorgende IG Maandag 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures