Vacature Verzorgende-ig

Verzorgende-ig in Zierikzee

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Zierikzee | 8 - 28 uur of oproep

Zorg jij ervoor dat onze cliënten langer thuis kunnen wonen?
Samen met je collega's zorg jij voor professionele Thuiszorg op Schouwen-Duiveland. Doordat het team Thuiszorg een klein team is, kan de cliënt altijd rekenen op vaste medewerkers die op de afgesproken tijd langskomen. Een vertrouwd gezicht werkt namelijk wel zo prettig!

Momenteel zijn we op zoek naar een Verzorgende-IG die op oproepbasis wil werken. Iets voor jou?

In het team Wijkverpleging ben jij verantwoordelijk voor de persoonlijke en verpleegkundige zorg van onze cliënten in de wijk, in locatie Mitt Hem en in 't Nieuwe Vrije (Zierikzee). Bij Eilandzorg werken we cliëntgericht; de cliënt staat centraal. Kwaliteit van leven en eigen regie van onze cliënten willen we bevorderen of in stand houden. Gewoon, en heel persoonlijk.

Dit ben jij:

  • je hebt een diploma van Verzorgende-IG of vergelijkbaar;
  • je hebt een flexibele instelling en hebt zin in een afwisselende baan;
  • je kunt goed zelfstandig werken en bent een teamspeler;
  • je kunt methodisch werken;
  • sociale vaardigheden bezit je van nature;
  • je gaat graag met mensen om en bouwt aan een langdurige relatie;
  • verder is het in deze functie noodzakelijk dat je een rijbewijs hebt en in het bezit bent van een auto.

Echt iets voor jou?

Kan jij je vinden in onze visie? Dan hebben wij je een leuke, interessante baan te bieden waarin er wordt uitgekeken naar jouw komst! Eilandzorg is een kleine organisatie met korte communicatielijnen en een open bedrijfscultuur. De Wijkverpleging van Eilandzorg heeft haar kantoor buiten het zorgcentrum. Je uren zijn in overleg met de andere collega's te bepalen. Je werktijden zijn overdag grotendeels volgens rooster. We werken met een basisrooster, zodat je weet waar je aan toe bent voor langere tijd. De moderne arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszorg). De functie van Verzorgende-IG (MBO-niveau 3) valt in FWG 35; dat komt neer op een salaris tussen € 2466 - 3256 bruto . I n schaling is afhankelijk van jouw ervaring. Hebben we na de sollicitatieprocedure een match? Dan bieden we je graag ee n contract voor onbepaalde tijd. Naast een vakantietoeslag kan je bij Eilandzorg ook rekenen op een eindejaarsuitkering.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Kan jij je vinden in onze visie? Dan hebben we je een leuke, interessante baan te bieden met veel vrijheid en ruimte. Stuur z.s.m. jouw korte motivatiebrief naar sollicitatie @eilandzorg.com t.a.v. , . Dan hebben we snel contact!

Neem dan direct contact op met Elzemieke via of .

Functie:verzorgende ig
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2466 – 3256
Uren per week:8 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Verzorgende-ig Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures