Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Zierikzee

Onze Sportvereniging MZC'11 kan niet zonder vrijwilligers. Toch is het niet eenvoudig om steeds weer voldoende vrijwilligers te vinden om alle taken in onze vereniging te laten verrichten.

Gelukkig zijn al veel vrijwilligers bereid zich voor onze club in te zetten. Het is namelijk ook hartstikke leuk om met elkaar in een gezellige sfeer dingen voor elkaar te krijgen. Klein of groot, elke bijdrage telt!

OPENSTAANDE VACATURES:

Wedstrijdsecretaris algemeen/senioren

Gezocht: wedstrijdsecretaris senioren!

Ondersteuning Materiaalbeheer
Ondersteuning materiaalbeheer houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de innames en uitgiftes van alle kleding van de vereniging. Voornamelijk aan het begin en eind van het seizoen maar ook bijvoorbeeld als er tussendoor nieuwe spullen zijn besteld. Tijdsbesteding materiaalbeheerder: projectmatig en in overleg. Contact Wilma Kodde of )

Scorebord bediende
Als scorebord bediende ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het scorebord tijdens de wedstrijden van VR1, JO19-1, JO17-1 of JO15-1. We zoeken naar personen die altijd bij deze thuiswedstrijden aanwezig zijn. Tevens is er de mogelijkheid om de warming up en pauzes van muziek te voorzien. Aanmelden kan per team maar voor meerdere teams is uiteraard ook mogelijk.

Naast bovenstaande vacatures zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Denkt u iets te kunnen betekenen voor onze vereniging neem dan gerust contact op.Functie:vrijwilligers
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s.v. MZC’11 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Vrijwilligers s.v. MZC’11 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures