Vacature Docent Duits

Docent Duits in Zierikzee

Zierikzee ca. 0,6 fte

Docent Duits, 2e gr bevoegd of 3e/4e jaar in opleiding

Met ingang van het nieuwe schooljaar hebben wij plaats voor een

Docent Duits voor de locatie Pieter Zeeman Lyceum te Zierikzee voor ca. 0,6 fte. De lessen worden gegeven aan mavo/havo/vwo onderbouw.

Bijna iedereen die Duits moet leren heeft moeite met de verschillende naamvallen. Maar het hoeft echt niet zó moeilijk te zijn als je een paar simpele regels volgt. Met jouw kennis over de Duitse taal weet jij elke leerling voor je te winnen en te enthousiasmeren voor de Duitse taal. Je weet je lessen Duits op een leuke, informatieve en afwisselende manier in te delen, en hebt een sterk klassenmanagement.

Het Pieter Zeeman Lyceum zoekt een dynamische docent die flexibel is en kansen ziet bij leerlingen. Wij zijn een groeiende school met een energiek team dat voor elkaar en onze leerlingen gaat. Ons kansenrijke onderwijsconcept krijgt alle ruimte in ons gloed nieuwe schoolgebouw.

Ben jij degene die met passie voor onderwijs ons team komt versterken?

Benieuwd naar deze vacature? Klik op 'Meer informatie' en we vertellen je alles over deze functie!
Direct solliciteren via Meesterbaan?

Functie:docent duits
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pontes Scholengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Docent Duits Pontes Scholengroep 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures