Vacature Docent Praktijkonderwijs (PRO)

Docent Praktijkonderwijs (PRO) in Zierikzee

Zierikzee 0,4 - 0,5 fte

Docent praktijkonderwijs (PRO) voor het Pieter Zeeman Lyceum

Kom jij van de pabo of heb je een lesbevoegdheid en maak je graag de overstap naar praktijkonderwijs? Grijp dan nu je kans!
In verband met de groei va onze praktijkafdeling zijn we voor het komende schooljaar op zoek naar een

Docent praktijkonderwijs voor 0,4 - 0,5 fte.

Het praktijkonderwijs bereidt leerlingen voor op hun toekomst en een plaats binnen de (regionale) arbeidsmarkt. De school biedt leerlingen doorstroommogelijkheden naar opleidingen op onder andere assisterend niveau. Het gaat om leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
Je komt te werken bij een kleine praktijkschool, gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw met alle moderne faciliteiten! De locatie staat bekend om een persoonlijke en gemoedelijke sfeer, waar bijna iedereen elkaar kent. Bij deze school willen ze graag dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Iets voor jou?
Als Docent praktijkonderwijs verzorg je algemeen vormende vakken in de rol van groepsleerkracht. Denk daarbij aan burgerschap, huishoudkunde, Nederlands en rekenen. Je begeleidt leer- en oefenactiviteiten met individuele en kleine groepen leerlingen (maximaal 15 per groep), beoordeelt werkstukken en studieresultaten en begeleidt bij projecten en afstudeeropdrachten e.d.

Benieuwd naar deze vacature? Klik op 'Meer informatie' en we vertellen je alles over deze functie!
Direct solliciteren via Meesterbaan?

Functie:docent praktijkonderwijs pro
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pontes Scholengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Docent Praktijkonderwijs (PRO) Pontes Scholengroep 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures