Vacature Logistiek Administratief Medewerker

Logistiek Administratief Medewerker in Zierikzee

Logistiek administratief medewerker

Zierikzee

40 uur

 • Salarisindicatie: €2.300 - €2.923

Heb jij oog voor detail en ben je in staat om zowel de gereedschapsadministratie als het magazijnbeheer vakkundig te beheren? Wil je ervoor zorgen dat onze monteurs dagelijks optimaal uitgerust op pad kunnen? Wij zoeken een collega die graag een diverse rol vervult binnen onze organisatie. Versterk ons team als logistiek administratief medewerker bij de Saman Groep!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Logistiek administratief medewerker

Je dag begint in onze vestiging in Zierikzee. Je treft voorbereidingen voor de komst van de monteurs. Je controleert of het juiste gereedschap en de benodigde materialen klaarstaan, en registreert dit nauwkeurig, zodat ze zonder problemen kunnen vertrekken naar onze klanten. Ondertussen houd je contact met onze leveranciers om te zorgen dat het gereedschap en andere benodigdheden tijdig worden besteld.

Wanneer nieuwe monteurs in dienst treden, andere monteurs van functie veranderen of gereedschap aan vervanging toe is, regel jij dat dit administratief soepel verloopt. Daarnaast komt de eerste vrachtwagen van de dag binnen. Jij zorgt ervoor dat alle goederen op hun plek komen.

Na de lunchpauze ontvang je een nieuwe levering, verwerk je deze fysiek en maak je alles in orde voor de volgende dag. Je sluit je dag af met een ordelijk magazijn.

Dit ben jij

 • Je houdt van orde en werkt systematisch;
 • Je kan goed omgaan met verschillende computersystemen;
 • Je hebt technisch inzicht en een passie voor gereedschap;
 • Je communiceert effectief en denkt klantgericht;
 • Je beschikt over rijbewijs B en een eigen auto;
 • Je hebt een heftruck- en VCA-certificaat of bent bereid deze bij ons te halen.

Dit ga je doen

Als logistiek administratief medewerker beheer je het gereedschap van onze monteurs en ben je betrokken bij alle aspecten van ons magazijnbeheer, vanuit onze vestigingen in Zierikzee, Barendrecht en Breda. Je beheert het gereedschap administratief en zorgt voor de logistieke afhandeling van goederen. Je bewaakt de voorraad en signaleert wanneer nieuwe bestellingen nodig zijn. Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat de monteurs hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:logistiek administratief medewerker
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2300 – 2923
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Logistiek Administratief Medewerker Saman Groep 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures