Vacature Vrijwillige Bibliotheekmedewerker

Vrijwillige Bibliotheekmedewerker in Burgh-Haamstede

Medewerker publieke dienstverlening

Heb je een open manier van denken en een gastvrij karakter? Wil jij een baan die iedere dag anders is en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving? Bibliotheek Oosterschelde is per direct op zoek naar een medewerker publieke dienstverlening in Goes.

Opruimhulp 's-Gravenpolder

Ben jij de klantvriendelijke, gestructureerde opruimhulp die wij zoeken? Kijk dan vooral wat wij joú kunnen bieden als je onderdeel wordt van ons gezellige team in 's-Gravenpolder!

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Burgh-Haamstede

Wij zijn op zoek naar een vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Burgh-Haamstede voor minimaal één dagdeel per week. Wil jij graag het aanspreekpunt zijn in onze bibliotheek en mensen wegwijs helpen? Dan zoeken we jou!

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Sint-Maartensdijk

Wij zijn op zoek naar vrijwillige Bibliotheekmedewerkers voor de nieuwe vestiging Sint-Maartensdijk voor minimaal één dagdeel per week. De vestiging komt in de Brede school Smerdiek en gaat naar verwachting in het voorjaar open.

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Bruinisse

Wij zijn per direct op zoek naar een Vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Bruinisse voor minimaal één dagdeel per week. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers en beantwoordt vragen. Je maakt gebruikers wegwijs in de Bibliotheek en zorgt voor een goede presentatie van de collectie.

VoorleesExpress vrijwilliger

Wil jij kind(eren) en ouders graag helpen bij het stimuleren van hun taalontwikkeling? Ben jij creatief, oplossingsgericht, ruimdenkend en empathisch? Beheers je de Nederlandse taal goed en houd je van boeken en lezen? Aarzel niet en meld je aan voor VoorleesExpress Tholen of VoorleesExpress Borsele.

Boekfiets vrijwilliger

Houd jij van voorlezen? Vind je het leuk om lees- en taalplezier te stimuleren bij kinderen en hun ouders? Word dan vrijwilliger bij de Boekfiets in de gemeente Goes!

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!Functie:vrijwillig bibliotheekmedewerker
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bibliotheek Oosterschelde via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Vrijwillige Bibliotheekmedewerker Bibliotheek Oosterschelde 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures