Vacature Mechanisch Monteur

Mechanisch Monteur in Kats

The Kingfish Company logo

Mechanisch Monteur

Zeeland

Technical Department - Technical /

Full time /

On-site

Apply for this job

In het kort

Als Mechanisch Monteur ga jij het team van onze Technische Dienst versterken. Jij gaat je bezighouden met alle mechanische onderhoudswerkzaamheden aan onze Land Based Aquaculture Facility.


Wat ga je doen?

Kingfish Zeeland werkt volgens een Recirculating Aquaculture System (RAS). We pompen water direct uit de Oosterschelde naar onze productielocatie in Kats (Zeeland). Met ons geavanceerde systeem wordt het zoute water gezuiverd, verrijkt, verwarmd en aangepast naar de optimale omstandigheden voor een perfecte groei van onze Dutch Yellowtail Kingfish. We werken nauw samen met toonaangevende leveranciers van apparatuur en technisch bedrijven. Daarnaast beschikken we over eerstehands expertise met betrekking tot recirculatiesystemen op het land. Dit zorgt ervoor dat onze productiefaciliteit is ontworpen om niveaus van controle, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid te bereiken die niet beschikbaar is in andere productiesystemen.


In de rol van Mechanisch Monteur zorg jij ervoor dat onze productie draaiende blijft. Dit doe je op voornamelijk op mechanisch gebied. Je plant onder andere onderhoudswerkzaamheden in en bereidt deze voor. Daarnaast verricht je onderhoudswerkzaamheden en voer je reparaties uit aan de machines en apparatuur die ervoor zorgen dat het water wordt gefilterd, verwarmd en gepompt wordt vanuit de Oosterschelde en rondgepompt wordt in onze verschillende RAS systemen. Daarnaast los je technische storingen op en ondersteun je in verbeterprojecten. Verder werk je zorgvuldig in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsnormen.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal mbo 3 niveau
  • Je hebt kennis en ervaring van Mechatronica
  • Je gaat nauwkeurig te werk en kan zelfstandig werken
  • Je bent bereid storingsdiensten te werken
  • Je bent flexibel ingesteld


Functie:mechanisch monteur
Startdatum:11-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kingfish Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Mechanisch Monteur Kingfish Zeeland 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures