Vacature Medewerker Huishouding en Linnen (Oude-tonge)

Medewerker Huishouding en Linnen (Oude-tonge) in Dirksland

CuraMareCuraMare

 • Vakantiewerk

  • Facilitaire dienst

Medewerker huishouding en linnen (Oude-Tonge)

oproep | Niet vereist | Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Wat ga je doen?
Op onze woonzorglocatie Ebbe en Vloed ga jij als medewerker huishouding en linnen aan de slag. Door jouw inspanningen ziet onze locatie er altijd spik en span uit. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzorgen, schoonmaken en onderhouden van de ruimtes in ons gebouw en de woongroepen en woningen/appartementen van onze cliënten! Je zult werken met het efficiënte microvezelsysteem.

Maar dat is nog niet alles! Naast het dagelijkse, wekelijkse en periodieke schoonmaakwerk, krijg je ook de kans om andere taken binnen onze facilitaire dienst uit te voeren. Denk hierbij aan het verzorgen van het linnengoed en het uitvoeren van interne transportwerkzaamheden. Jouw bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat onze omgeving schoon, gezellig en comfortabel blijft voor al onze bewoners en cliënten.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.156,- en maximaal €2.616,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 15 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan binnen de facilitaire dienst met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Ebbe en Vloed
Ebbe en Vloed is een kleine zorglocatie waar iedereen van jong tot oud welkom is. Binnen onze locatie wonen behalve onze eigen cliënten, ook cliënten van Gemiva, de dagbesteding van Gemiva helpt ons bij de dagelijkse bezigheden. Mede dankzij jou en je collega's krijgen onze bewoners de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor! Naast de dagelijkse zorg sta je ook in contact met de familie of mantelzorgers van onze bewoners. Dit maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde! Daarnaast werken het centrum voor jeugd en gezin, de wijkverpleging van Careyn en CuraMare vanuit verschillende kantoren binnen onze locatie. Kortom, een bruisende en mooie zorglocatie die die een begrip is aan de oostkant van het eiland waar een goede sfeer hangt met leuke collega's!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als medewerker huishouding en linnen bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 1 juli.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar , , via: . Hij beantwoordt je vragen graag!
Functie:medewerker huishouding linnen oude
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2156 – 2616
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Medewerker Huishouding en Linnen (Oude-tonge) CuraMare 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures