Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Scharendijke

Wij, Christelijk begeleidingscentrum Aan de Hand zijn op zoek naar Sociaal pedagogisch werkers.

Ben jij een pedagogisch werker met de nodige ervaring of ben je net afgestudeerd en sta je aan het begin van je carrière, dan gaan we graag met je in gesprek!

CbC Aan de Hand is een begeleidingscentrum voor kinderen met autisme - en of aanverwante psychische stoornissen. Wij bieden zorg op maat. Je kunt dan denken aan dagbesteding, tijdelijk verblijf van kinderen waarbij het thuis om een of andere reden niet gaat, logeeropvang in de weekenden en schoolvakanties en thuisbegeleiding. We zijn dus altijd open!

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd, aantal uren/week in overleg

(denk aan 8 tot 24 uur) , startdatum in overleg, kan per direct. Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Sociaal Werk, inschaling op basis van opleiding en ervaring.

Functie-eisen:

- een afgeronde MBO opleiding (MMZ, SPW, SAW niveau 4 of vergelijkbaar)

Herken je jezelf in dit profiel en lijkt werken bij Aan de Hand je een mooie stap? Solliciteer dan direct. Wie weet, ziet jouw werkdag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

· Marktconform salaris volgens de CAO Sociaal Werk, inschaling op basis van opleiding en ervaring

· Pensioen

· Vakantiegeld

· Werkuren: dag-, avond- en slaapdiensten (vereist in deze functie)

· Eindejaarsuitkering

CBC Aan de Hand bevindt zich aan de rand van Scharendijke,

Hoogenboomsweg 1.

Wil je solliciteren of wil je verdere informatie, neem dan contact met ons op (of stuur een mail met cv en motivatie naar:Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijk begeleidingscentrum "Aan de Hand" via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Pedagogisch Medewerker Christelijk begeleidingscentrum “Aan de Hand” 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures