Vacature Projectleider Staatsbosbeheer

Projectleider Staatsbosbeheer in Zonnemaire

Als projectleider bij Staatsbosbeheer Zuidwestelijke Delta werk je aan projecten gericht op natuurherstel en biodiversiteit. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van projecten die extern gefinancierd worden. Je werkt samen met beheerteams en de omgeving en zorgt voor technische en inhoudelijke ondersteuning van projecten. Een ander belangrijk onderdeel van jouw functie is het creëren van draagvlak bij de betrokken partijen. Hiervoor werk je samen met de adviseur communicatie en boswachters om een goede communicatie over de projecten richting de omgeving en de media op te stellen.

Jouw taken:

  • Je leidt projecten en bent verantwoordelijk voor de te behalen resultaten. Daarnaast stuur je een projectteam aan.
  • Je zorgt ervoor dat planningen, ramingen, vergunningen, aanbestedingen én de administratie hier rondom geregeld worden.
  • Je verzamelt en vertaalt vervolgens klanteisen naar een programma.
  • Je werkt proactief samen met projectteamleden en legt verbindingen, zowel in- als extern.

Het gaat om een functie van 36 uur per week. Bij goed functioneren loopt de functie in ieder geval door tot en met eind december 2025!Functie:projectleider bodemonderzoek en -saneringen, Projectleider Staatsbosbeheer
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3091 – 4921
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Driessen via ministeries@driessen.nl of 502070011. Of bezoek hun website https://www.driessen.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Projectleider Staatsbosbeheer Driessen 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures