Vacature SEA Marketeer

SEA Marketeer in Zierikzee

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is ons kantoor gesloten. We zijn telefonisch niet bereikbaar.

  • Over ons
    • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

SEA Marketeer

Als SEA Marketeer draag jij bij aan de zichtbaarheid van onze klanten. Jij verdiept je in de diensten en producten van de klant en daardoor weet jij precies hoe je met SEA-campagnes het verschil kunt maken.

Jouw rol als SEA Marketeer

Natuurlijk kom je niet alleen met ideeën of welke strategie de juiste zal zijn, maar je bent ook in staat om deze ideeën en strategieën in de praktijk te brengen. Je zorgt voor de keuze van de juiste mogelijkheid en het inrichten van de advertentiecampagnes in zowel het search- als het display netwerk en weet precies welke content je nodig hebt om te gaan scoren. Die hoef je niet zelf te kunnen maken, daarvoor werk je samen met collega's.

Je houdt in de gaten wat de prestaties zijn van lopende campagnes en analyseert waar kansen liggen voor optimalisatie. Je bent in staat om een klant uit te leggen wat je hebt gedaan en toe te lichten wat de verandering en de resultaten zijn. Je analyseert en rapporteert de resultaten van de inspanningen en denkt met de klant mee over kansen en mogelijkheden om nog beter te scoren.

Als SEA Marketeer heb je ervaring met tools als SE Ranking of Semrush. De Google producten Search Console, Ads en Google Analytics hebben voor jou natuurlijk geen geheimen.

Jij blijft ontwikkelen

Als SEA Marketeer kun je niet achterover leunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je de klant kunt helpen door in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Daarom ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en denk je na over wat voor welke klant mogelijkheden biedt. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Vollan in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als SEA Marketeer

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

Mailen

WhatsAppenFunctie:sea marketeer
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. SEA Marketeer Vollan 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures